Ana sayfa Sosyal Medya Ayça Ayşin Turan’ın Arıza dizisindeki imajı ortaya çıktı!

Ayça Ayşin Turan’ın Arıza dizisindeki imajı ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Arıza isimli yeni dizinin çekimleri başladı. Tolga Sarıtaş ile Ayça Ayşin Turan, sette çalışmalara başladı. En son Zemheri dizisinde Firuze karakterine hayat veren Turan, yapımın kısa süreli olmasının hayal kırıklığını yaşamıştı.

Yeni sezonda bambaşka bir proje ile ekrana dönecek olan Ayça Ayşin Turan, yine Show TV’de izleyicilerin karşısında olacak.Halide karakterini canlandıracak olan oyuncu, instagram hesabımdan karakterinin ilk imajını takipçilerinin beğenisine sundu.

Ayça Ayşin Turan'ın Arıza dizisindeki imajı ortaya çıktı! 8

Yeni imajı ile üst üste paylaşımlar yapan Ayça Ayşin Turan, “Çok heyecan, Arıza” notuyla da heyecan yaşadığını belirtti.

Uzun düz saçları ve kahkülleri ile dikkat çeken ünlü oyuncu, farklı bir havaya büründü.

Ayça Ayşin Turan'ın Arıza dizisindeki imajı ortaya çıktı! 9

Kendi halinde bir hayat süren ve mert bir adam olan taksici Ali Rıza (Tolga Sarıtaş) ile karanlık dünyanın güçlü patronlarından birinin kıymetli kızı Halide’nin (Ayça Ayşin Turan) yolları bir kahramanlık hikayesinde kesişir.

Ali Rıza ile müşterisi Halide’nin karşılaşmaları her ikisinin de hayatlarını sonsuza kadar değiştirir. Arıza; bir taksicinin, şehrin krallarıyla girdiği büyük savaşı ve bu amansız mücadelenin gölgesinde Halide ile yaşadıkları tehlikeli aşkın hikayesini anlatıyor.

Çekimleri çok yakında İstanbul’da başlayacak olan “Arıza” nefes kesen hikayesi, sürükleyici
temposu ve güçlü isimleri ile yeni sezona damgasını vuracak.