Ana sayfa Sosyal Medya Mert Yazıcıoğlu şekilden şekle girdi, herkes Afra Saraçoğlu’nun yorumunu merak etti

Mert Yazıcıoğlu şekilden şekle girdi, herkes Afra Saraçoğlu’nun yorumunu merak etti

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında Cumartesi akşamları başlayan Bir Annenin Günahı isimli dizi ile yeniden ekran macerasına geri dönen Mert Yazıcıoğlu, adalet arayışındaki bir gence hayat veriyor. Karaktere iyi oturan ve adalet arayışıyla da güçlü bir sunum sergileyen Mert Yazıcıoğlu, Aşk 101 dizisinden sonra yeni rolüyle hayranlarını etkiliyor.

Netflix’te yayınlanan Aşk 101’in ardından ikinci sezon çekimlerinde de yer alan Yazıcıoğlu, son yıllarda hakkında en çok konuşulan isimlerden birisi… Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla da dikkat çeken oyuncu, özel bir çekimde yer aldı. Takım elbise ile siyah-beyaza bürünen oyuncu, birbirinden farklı pozlar verdi.

Ünlü oyuncu, bu pozlarından da bir kolaj yaparak instagram hesabından takipçileri ile paylaştı. Yazıcıoğlu, 170 binin üzerinde beğeni alırken, birçok yorum da yapıldı.

Oyuncunun hayranları, “Ne yakışıklısın, karizmasın, kusursuz görünüyorsun” gibi yorumlarda bulundu. Fit haliyle dikkat çeken oyuncu, gençlik enerjisini yansıtmasıyla da dikkatleri üzerine çekti. Bazı takipçiler, sevgilisi Afra Saraçoğlu’nun yorumunu heyecanla beklediklerini yazdı ama Saraçoğlu bir mesaj paylaşmadı.

Mert Yazıcıoğlu şekilden şekle girdi, herkes Afra Saraçoğlu'nun yorumunu merak etti 7