Ana sayfa Dizi Haberleri TRT1’in yeni dizisi Elimi Bırakma’nın 3. tanıtımında Seray Gözler’i görenler inanamadı!

TRT1’in yeni dizisi Elimi Bırakma’nın 3. tanıtımında Seray Gözler’i görenler inanamadı!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Alina Boz ve Alp Navruz’un başrollerini paylaştıkları, TRT1’in Üs Yapım imzalı yeni dizisi Elimi Bırakma’dan bir tanıtım daha yayınlandı.

Temmuz ayında ekrana gelecek olan diziyle ilgili bir süredir haberler gündeme geliyor. Dizinin tanıtımları döndükçe özellikle Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde Sinan’ı oynayan Alp Navruz’un hayranlarının meraklı bir bekleyişte oldukları sosyal medya yorumlarından da anlaşılıyor.

“İnsanın dönüp gidebileceği bir evinin, ailesinin olması dünyanın en büyük hazinesi” sloganıyla lanse edilen dizi, aile bağlarının önemini vurgulayan bir modern külkedisi hikayesi aslında.

Dizide yine bir konak, köklü bir aile ve ailenin başındaki en büyük ebeveyn var Elimi Bırakma dizisinde de.

TRT1'in yeni dizisi Elimi Bırakma'nın 3. tanıtımında Seray Gözler'i görenler inanamadı! 8

Bu kez konağın Hanım sultanı olarak karşımıza Seray Gözler çıkıyor. Ailenin babaannesi olan Gözler’i yaşlandırılmış bir halde izleyeceğiz.

Geçtiğimiz yıl yayınlanan ve çok konuşulan Hayat Sırları dizisindeki Süheyla karakteriyle çok konuşulan usta oyuncu, sezon başında da Kanal D’nin Tutsak dizisinde zengin ailenin emektar hizmetlisi Sevim rolündeydi.

Seray Gözler’i bir dizide ilk kez bu kadar yaşlandırılmış şekilde izleyeceğiz. Aslında 1961 doğumlu oyuncu, oynadığı role göre hayli genç. Dolayısıyla saçlarına yapay yolla ak düşürülen ve yüzü makyajla daha yaşlandırılan sanatçı, yeni rolünde onu görmeye alıştığımız daha genç, enerjik ve aynı canlılıkta olmayacak.
TRT1'in yeni dizisi Elimi Bırakma'nın 3. tanıtımında Seray Gözler'i görenler inanamadı! 9

Bugüne kadar pek çok dizi, sinema ve tiyatro oyununda rol alan, Mimar Sinan Üniversitesi Tiyatro Bölümü mezunu oyuncusu Seray Gözler, Hayat Şarkısı ve Tutsak dizilerinden önce Süper Baba, Yabancı Damat, Böyle mi Olacaktı, Aynalar, Ayaşlı ve Kiracıları, Zoraki Koca, Sultan gibi dizilerde de rol almıştır.

Gözler’i ilk kez bu kadar yaşlı bir karakterde izleyeceğiz.

Elimi Bırakma Dizisinin Konusu:

Sahip olduğu tüm değerleri bir gecede kaybeden Azra’nın yolu benzer kaderi paylaştıkları Cenk ile kesişir.

Azra onun hayatına sihirli bir değnek gibi dokunup tüm yaralarını iyileştirir. Başlangıçta tatlı atışmalarla başlayan ikilinin ilişkisi bir süre sonra beklenmedik bir oyunla büyük bir savaşa dönüşür.

İşte dizinin 3. tanıtımı: