Ana sayfa Sosyal Medya Tuba Büyüküstün’e bravo! O da sokakta Beren Saat gibi yaptı ve alkışı haketti!

Tuba Büyüküstün’e bravo! O da sokakta Beren Saat gibi yaptı ve alkışı haketti!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Tuba Büyüküstün, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından maske takmakla ilgili yayınladığı bir paylaşım ile gündeme gelmişti. Büyüküstün, sokakta bir anda karşısına çıkıp kendisine broşür vermek isteyen gençlerin maskelerinin olmaması nedeniyle tepki gösterdiğini ve çok garipsediği bir yanıt aldığını anlatmıştı.

Durumu boşlayan gençlerin davranışı üzerine de uyarılarda bulunduğu bir mesajla takipçilerine Covid 19 meselesiyle ilgili dikkat çekici bir söylemde bulunmuştu. Tuba Büyüküstün bu paylaşımının ardından son olarak sokakta maskeli olduğu bir fotoğrafını takipçileriyle paylaştı.

Ünlü oyuncunun bu konudaki hassasiyeti ve dikkati, kimi ünlü isimlerin sokakta maskesiz dolaştığı düşünüldüğünde takdir edilesi.

Tuba Büyüküstün'e bravo! O da sokakta Beren Saat gibi yaptı ve alkışı haketti! 9

Geçtiğimiz günlerde Atiye dizisinin çekimleri için Nişantaşı sokaklarında görüntülenen Beren Saat de maskeli görüntülenmiş ve alkışı haketmişti. Ancak hemen ardından aynı setten çıkan Melisa Şenolsun’un maskesinin olmaması da dikkatlerden kaçmamıştı.

Tuba Büyüküstün'e bravo! O da sokakta Beren Saat gibi yaptı ve alkışı haketti! 10

Kimi ünlü isimlerin maske meselesini çok ciddiye aldıkları paylaşımlarından olduğu kadar sokakta bir anda karşısına çıkan magazinciler ya da hayranlarının onları görüntülemesiyle de sosyal medyaya yansıyor. Pek çok genç hayranına da örnek olan bu isimlerin maske takıyor olması, mutlaka takipçilerinin de dikkatindedir.

İşte Tuba Büyüküstün’ün son yaptığı paylaşım:

Tuba Büyüküstün'e bravo! O da sokakta Beren Saat gibi yaptı ve alkışı haketti! 11