Ana sayfa Sosyal Medya Tuba Büyüküstün’ün 23 Nisan ve çocuk vurgusu çok önemli!

Tuba Büyüküstün’ün 23 Nisan ve çocuk vurgusu çok önemli!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı, tüm yurtta coşkuyla kutlanıyor. Milli Mücadele’nin ve TBMM’nin açılışının 100. yılında, bu önemli günde koronavirüs salgını nedeniyle kutlamalar evlerde yapılıyor.

23 Nisan’ın 100.yılında ünlü isimler de sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla bu önemli günün anlamını ve değerini gelecek kuşaklara aktarmanın çabasını sergiledi. Bu ünlü isimler arasında Tuba Büyüküstün de vardı.

Çocukların öneminden bahseden oyuncu, onları dinlemenin ve ciddiye almanın önemine vurgu yaptı. Takipçilerini camlarda, balkonlarda, telefon veya sosyal ağlar ile birbirlerini kutlamaya davet etti.

İşte Tuba Büyüküstün’ün anlamlı mesajı:

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız’ın 100. Yıl dönümü Corona günlerine denk geldi. Tüm dünya çocuklarına armağan edilen ilk gündür bu. Herbirimizin içindeki çocuğun karnında kelebekler uçuşur 23 Nisan deyince. Bu sene 1 asırlık olmuş bayramımızı sokaklarda elimizde bayraklarla, gönlümüzce kutlayamıyoruz ama camlarımız var, balkonlarımız var, telefonlarımız, sosyal ağlarımız var. Birbirimizin bayramını kutlayalım. Kendimizin bayramını kutlayalım, çocuklarımızın bayramını kutlayalım.

Bu sene 23 Nisan’da koltuklara çocukları oturtma geleneği gerçekleştirilemiyor. Bu bir milat olsun.Ve artık o güzel çocukları kendi yerlerimize(o güç koltuklarına) oturtup bizim gibi olmalarını, bizi taklit etmelerini bekleyip sonra da ‘Ay ne tatlılar’ dercesine gülmeyelim onlara. Onlar bizim gibi değil. İyi ki de değiller, bizim ötemizde olmaları için alan tanıyalım, onları ciddiye alalım. Düşüncelerini soralım, fikirlerini gerçekten dinleyip uygulamaya çalışalım. Dinleyelim onları. Haklarına saygı gösterelim. Olmaz mı… Tüm dünya çocuklarının 23 Nisan’ı Kutlu 100. defa Olsun!

Tuba Büyüküstün'ün 23 Nisan ve çocuk vurgusu çok önemli! 7