Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Gupse Özay’ın çocuklar için 23 Nisan dilekleri!

Gupse Özay’ın çocuklar için 23 Nisan dilekleri!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı, tüm yurtta coşkuyla kutlanıyor. Milli Mücadele’nin ve TBMM’nin açılışının 100. yılında, bu önemli günde koronavirüs salgını nedeniyle kutlamalar evlerde yapılıyor.

23 Nisan’ın 100.yılında ünlü isimler de sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla bu önemli günün anlamını ve değerini gelecek kuşaklara aktarmanın çabasını sergiledi. Bu ünlü isimler arasında Gupse Özay da vardı.

Ünlü oyuncu, çocukluğundan bir fotoğraf yayınladı ve 23 Nisan’ın kendisi için ne kadar önemli olduğunu kelimelerle ifade etti.

Gupse Özay, mesajında şöyle yazdı:

Her sene 23 Nisan vesilesiyle bir adet çocukluk fotoğrafımı koyuyorum. Bu fotoğrafta da kulağıma taktığım kır çiçekleri hoşuma gitti. :) Sadece çocuklara ait bir bayram olması ne kadar güzel. Hem de bu sene yüzüncü yılı.

Ben de kendimden yola çıkarak bütün çocukların gözleri, yüzleri, elleri her şeyleri hep gülsün istiyorum. Danslar eden, resim yapan, müzik dinleyen, doğayı seven, kendini devamlı geliştiren, üreten, hiçbir şeyden korkmayan, cesur çocuklar olsun istiyorum. :)

Anne babaları bu salgın sürecinde evde işleri paylaşsın istiyorum, babalarını evde yemek yaparken görsünler istiyorum, doğanın ne kadar önemli olduğunu, hayvanları sevmeyi çok sevmelerini istiyorum. Ve yine yeniden ve bütün enerjimle yaşasın 23 Nisan diyorum! :)

Gupse Özay'ın çocuklar için 23 Nisan dilekleri! 7

Paylaştığı fotoğraf ile ilgili bir de not bırakan oyuncu, dijital dünyada fotoğrafların hep kaybolmasından yakında. Özay, “Anne babalar üşenmeyip bastırın. Bak bu fotoğraf mesela annemlerde. Ekrandan çektim. Gıcık oluyorum teknolojiye bazen” dedi.