Ana sayfa Sosyal Medya Tuba Büyüküstün’ün ‘ben oynasam’ dediği, kıskandığı roller var!

Tuba Büyüküstün’ün ‘ben oynasam’ dediği, kıskandığı roller var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hem sinema hem de dijital projelerin içinde olmak istediğini ifade eden Tuba Büyüküstün, en son Netflix için Another Self isimli dizinin çekimlerini tamamladı.

Geçen sezon Sefirin Kızı dizisine sonradan katılan ve Engin Akyürek ile 6 yıl aradan sonra yeniden partner olan Tuba Büyüküstün, hayranlarını çok memnun etmişti. Televizyon projelerine biraz daha mesafeli yaklaşan oyuncu, dijital dizileri ve sinemayı ise tercih ediyor.

Proje seçerken nasıl karar verdiğine değinen oyuncu, “Benim için iş önemli, karakter önemli, ne anlatmak istediği önemli” diye konuştu.

Tuba Büyüküstün oynamak istediği birçok karakter olduğunu, çok başarılı olan kıskandığı işlerin de olduğuna değindi. Oyuncu, “İzlerken keşke ben de oynasaydım dediğim işler var” diye konuştu.

2011 yılından bu yana senaryo yazmakta olduğunu ifade eden oyuncu, edebiyat denemeleri yaptığına değindi.

Kendi yazdığı hikayeyi hayata geçirmek için senaryosunu tamamlaması gerektiğini anlatan oyuncu, “Bu konuda biraz yavaşım” dedi.

Senaryosu hakkında bilgi vermeyen oyuncu, İstanbul’da başlayıp Ayvalık’ta devam eden Another Self dizi çekimlerinin de çok keyifli geçtiğini anlattı.