Ana sayfa Dizi Haberleri Tülin Özen’e Ufak Tefek Cinayetler’deki rol arkadaşından sürpriz mesaj

Tülin Özen’e Ufak Tefek Cinayetler’deki rol arkadaşından sürpriz mesaj

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ekranların çok dikkat çeken yapımlarından birisi olan Ufak Tefek Cinayetler, Star TV’de ekrana gelmişti. Yayınlandığı dönemde çok konuşulan bir dizi olmasıyla hatırlanıyor. Oyuncularla birlikte hikayesiyle de dikkat çekiyordu. Dizi bitti ve oyuncular başka dizilerde ekrana geliyor.

Hatırlanacağı üzere Aslıhan Gürbüz, Mert Fırat, Tülin Özen, Gökçe Bahadır ve Bade İşçil başrollerde yer alıyordu. Dizinin sosyetik güzellerini oynayan kadın oyuncular, giyim tarzlarıyla da her hafta konuşulmaktaydı. Dizi bitti ama dostluklar bitmedi!

Şimdilerde Kırmızı Oda dizisinde rol almaya başlayan Tülin Özen’e sürpriz bir tebrik geldi. Zira Ufak Tefek Cinayetler dizisi biter bitmez yaşadığı sağlık problemleri nedeniyle İstanbul’dan ayrılan Aslıhan Gürbüz’dendi bu mesaj. Oyuncu şu sıralar Balıkesir Ayvalık’ta yaşıyor.

Tülin Özen'e Ufak Tefek Cinayetler'deki rol arkadaşından sürpriz mesaj 8

Geçirdiği fıtık ve omuz ameliyatlarının ardından daha sakin ve sağlıklı bir ortamda yaşamayı tercih eden oyuncunun hayranları onu yeni bir dizide görmek için heyecanla bekliyor ancak Gürbüz, doğa ile iç içe bir yaşam sürmeye devam edip, şehirden uzak kalmaya çalışıyor.

Oyuncunun Tülin Özen’e gönderdiği sosyal medya mesajında, Cuma akşamı ilk bölümüyle ekranlara gelen Kırmızı Oda dizisini izlediği ve Özen’in yer aldığı sahneden bir foto paylaşarak kalp emojisi koyduğu dikkatleri çekti.

İşte o paylaşım…

Tülin Özen'e Ufak Tefek Cinayetler'deki rol arkadaşından sürpriz mesaj 9