Ana sayfa Dizi Haberleri Tülin Özen’in Ufak Tefek Cinayetler’den ayrılması senaryo gereği mi, kavga yüzünden mi!

Tülin Özen’in Ufak Tefek Cinayetler’den ayrılması senaryo gereği mi, kavga yüzünden mi!

tarafından ker_def

Star TV ekranında izleyicilerle buluşmakta olan Ufak Tefek Cinayetler’in önceki bölümünde katil olduğu ortaya çıkan Arzu karakteri, ölerek diziye veda etmişti.

‘Ufak Tefek Cinayetler’ dizisinden sürpriz şekilde ayrılan Tülin Özen’in bu ayrılığının altında sette yaşanan bir kavga mı vardı? İşte bu soru kulislerde konuşuluyordu.

Tülin Özen, önceki akşam arkadaş grubuyla Etiler’deydi.

Milliyet Cadde’nin haberine göre bir mekanda yemek çıkışı objektiflere yakalanan Tülin Özen, “Diziden neden ayrıldınız? Sette kavga yaşadığınız iddiaları var, doğru mu?” şeklindeki sorulara, “İyi akşamlar” demekle yetindi.

DİZİDE NE OLMUŞTU?

Tülin Özen'in Ufak Tefek Cinayetler'den ayrılması senaryo gereği mi, kavga yüzünden mi! 7

Star TV’nin sevilen dizisi Ufak Tefek Cinayetler’de Arzu, Edip’i öldürdüğünü itiraf etti ve 39. bölümün son sahnesinde arabasına çarpan bir kişi tarafından öldürüldü!

Edip’i öldürdüğünü Mehmet’e itiraf eden Arzu, Edip’in kendilerini o partide tehdit ettiğini, hepsini polise anlatacağını ve çocuklarını düşündüğünü söyleyerek bir anda, nasıl yaptığını bile anlamadığını söyledi.

Edip’in kafasına şamdanı vuran kişinin Arzu olduğu ve Merve ve Pelin’in de bu olayı gizledikleri ortaya çıktı. Arzu’nun, artık kaçacak yeri kalmadı.

Mehmet, Taylan’ın polise gittiğini, polisin Sarmaşık’a geldiğini, Taylan’ın ortalığı yakacağını söyleyince Arzu iyice delirdi. Golf sahasında karşılaştığı Taylan’ı tehdit etti.

Emre’nin de olayı bildiğini öğrenen Arzu’nun gözü iyice döndü.

Emre’nin üstü kapalı bir şekilde durumu bildiğini söylemesi, tehditvari tavırlarından dolayı deliren Arzu, başına fazla bela olduğunu düşündüğü Emre’yi takip etmeye başladı. Onu karanlıkta bir sokakta arabayla kıstırdı ve arabayı üzerine sürdü.

Ancak o anda hiç tahmin etmediği bir olay oldu. Bir araba, tam Arzu’nun üzerine doğru gelmeye başladı.

Arzu bir anda şok oldu ama yapabilecek hiç bir şeyi yoktu.

Araba öylesine hızlı çarptı ki Arzu’nun arabası defalarca kez takla attı.

Tülin Özen’in diziden kendi isteğiyle ayrılmak istemesi nedeniyle böyle bir kaza sahnesinin senaryoya eklendiği söylenmekte.