Ana sayfa Sosyal Medya Tuvana Türkay, makyajsız en doğal hali hayranlık uyandırdı!

Tuvana Türkay, makyajsız en doğal hali hayranlık uyandırdı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2020 yılında en çok konuşulan isimler arasında Tuvana Türkay’ın isim de baş sıralarda yer alır. Yasak Elma dizisinde canlandırdığı Leyla karakterine gelen tepkilerin yanı sıra, Ağır Romantik filmindeki rol arkadaşı Onur Tuna’nın sözleriyle dalga geçen konuşması akıllara yazıldı bir kere.

Karantina sürecinde evinde kalarak koronavirüsten korunmaya çaba harcayan ünlü oyuncu, zaman zaman en doğal hallerini de paylaşıyor. Makyajsız ev haliyle bir fotoğrafını yayınlayan oyuncuya hayranlarından çok sayıda beğeni vardı.

Fil kulağı süngeri ile pozunu veren ve hayranlarının sıklıkla sorduğu soruyu yanıtlayan Tuvana Türkay, “En çok gelen soruya toplu cevap, evet hala deniz kokuyor. Islatmadığımda da kokuyor , ıslattığımda daha çok” diyerek paylaşımda bulundu.

Hayranları ise ünlü oyuncunun doğal güzelliğine bayıldıklarını belirten yorumlar yaptı. Binlerce beğeni alan paylaşım, farklı sosyal platformlarda da paylaşıldı ve takipçileri Tuvana Türkay’ın doğal haline hayran olduklarını belirten yorumlar yaptı.

Tuvana Türkay, makyajsız en doğal hali hayranlık uyandırdı! 7