Ana sayfa Dizi Haberleri Alp Navruz’un Çağlar Ertuğrul sorulunca verdiği yanıt!

Alp Navruz’un Çağlar Ertuğrul sorulunca verdiği yanıt!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Zümrüdüanka dizisinde Serhat Demirkan karakterine hayat veren ünlü oyuncu Alp Navruz, instagram hesabından takipçilerinin sorularına yanıt verdi.

Alp Navruz, soru üzerien dizi bitene kadar saç ve sakallarını kesmeyeceğini belirtti. Oyuncu, günde en az 10 kez ve daha fazlası olmak üzere elini yıkadığını yazdı.Oyuncu olmasaydı aşçı olabileceğini vurgulayan Navruz, “Karantina nasıl geçiyor?” sorusunda ise Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın “Bana yaklaşma” diye bir çalışma arkadaşını uyardığı videoyu paylaştı.

Alp Navruz'un Çağlar Ertuğrul sorulunca verdiği yanıt! 9

Zümrüdüanka dizi çekimlerinin ne zaman başlayacağı sorusu üzerine “Net bir tarih yok” ifadesini kullanan oyuncu, evde kaldığı bu dönemde tekrardan şiir yazmaya da başladı.

“Araplar seni çok seviyor” şeklindeki mesaja “Ben de hepinizi çok seviyorum” yanıtını veren oyuncu, eski rol arkadaşı Alina Boz sorulunca da “İyi bir arkadaş” olduklarını belirtti.

Alp Navruz'un Çağlar Ertuğrul sorulunca verdiği yanıt! 10

Serhat karakteri için kısa bir zamanı olduğu için tedirginlik yaşadığını ifade eden oyuncu, “Buradan Keremcem’e ne söylemek istersin?” şeklindeki soruyu ise “Şarkı dışında her şey” şeklinde yanıtladı.

Fazilet Hanım ve Kızları’nda birlikte rol aldığı Afra Saraçoğlu sorulunca, “Komik bir tip” diyen oyuncu, aynı dizideki diğer arkadaşı Çağlar Ertuğrul sorulunca ise aşağıdaki paylaşımı yaptı.

Alp Navruz'un Çağlar Ertuğrul sorulunca verdiği yanıt! 11