Ana sayfa Kadın Haberleri Tuvana Türkay’dan gönülleri kazanan sosyal dayanışma örneği!

Tuvana Türkay’dan gönülleri kazanan sosyal dayanışma örneği!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Tuvana Türkay, sosyal sorumluluk adına yaptığı faaliyetlerle zaman zaman gündem olmakta… ENBE Orkestrası, İstanbul Üniversitesi öğrencilerinin çocuk onkoloji bölümü hastaları için sahneye çıktı. Türkay da oradaydı. Kendisine sosyal medya üzerinden ulaşan öğrencilerin isteklerin kırmayan ünlü oyuncu, ENBE orkestrasının albümü için 2014 yılında birlikte şarkı söylediği Behzat Gerçeker ile yeniden buluştu.

Tuvana Türkay, yıllar önce Behzat Gerçeker’in albümü için düet yaptıkları “Ara Ne Olursun” isimli şarkıyı yeniden sahnede, bu sefer çocuklar için seslendirdi. Sosyal sorumluluk adına sahneye çıkan oyuncu, “Bana kendimi iyi hissettiriyor, işe yaradığımı hissettiriyor. İnsanlığını anlayabilmek için önemli yerler diye düşünüyorum. Umarım amacına ulaşan bir proje olur” şeklinde konuştu.

Tuvana Türkay instagram hesabından da pozunu paylaştı ve arkadaki Ulu Önder Atatürk’ün fotoğrafına dikkat çekti.

Tuvana Türkay'dan gönülleri kazanan sosyal dayanışma örneği! 7

Türkay, “Dün gece kadar güzel bir fotoğrafı olmuş. Canım Ata’m hem kalbimizde hem yanı başımızda. Güzel kalpli Behzat bey ile yıllar sonra tekrar karşılaştık” notunu paylaştı.

Ünlü oyuncu, ayrıca organizasyon ile ilgili kameralara da konuştu.

İşte Uçankuş TV’de yer alan röportajı: