Ana sayfa Dizi Haberleri tv8 ve Acun Ilıcalı için bugün büyük bir gün!

tv8 ve Acun Ilıcalı için bugün büyük bir gün!

tarafından ker_def
Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu TV8 kanalının yeni projesi ‘Kızım’ için geri sayım başladı.

Dizi bu akşam saat 20.00’de tv8 ekranında izleyicilerle buluşacak.

Ilıcalı projeye çok önem veriyor… Zira, dizi işinde tv8 beklentilerin çok altında kalmıştı. Kızım dizisi bu durumu değiştirebilir.

Şayet başarılı olur ise de tv8 artık ekranını dram yapımlarına daha çok açacaktır. Yani Ilıcalı’nın eğlence odaklı bir kanal yaratma hedefiyle çıktığı yolda, Kızım dizisi önemli bir geri dönüşü de ifade ediyor.

Sadece eğlence kanalı olmakla izleyicinin gelmesi mümkün değil. Dram işleri de mutlaka lazım.

tv8 ve Acun Ilıcalı için bugün büyük bir gün! 8

Yapımcılığını Med Yapım – Fatih Aksoy’un üstlendiği, yönetmen koltuğunda Gökçen Usta’nın oturduğu, senaryosunu Banu Kiremitçi Bozkurt ve Irmak Bahçeci’nin kaleme aldığı, uygulayıcı yapımcılığını Suzan Sümeli’nin yaptığı ‘Kızım’ dizisi, yeni yayın döneminde TV8’de izleyicisiyle buluşacak.

19 Eylül Çarşamba akşamı ekrana gelecek olan dizide; Buğra Gülsoy, Leyla Lydia Tuğutlu ve Beren Gökyıldız’a, Serhat Teoman, Tugay Mercan, Sinem Ünsal ve Suna Selen eşlik edecek.

tv8 ve Acun Ilıcalı için bugün büyük bir gün! 9

‘Kızım’ dizisinin oyuncuları Buğra Gülsoy, Leyla Lydia Tuğutlu, Serhat Teoman, Tugay Mercan ve Beren Gökyıldız, önceki akşam Arnavutköy Eftelya’da bir araya geldi.

Bu akşam TV8’de ilk bölümüyle ekrana gelecek projede, oyuncuları kanalın sahibi Acun Ilıcalı ve eşi Şeyma Subaşı da yalnız bırakmadı.