Ana sayfa Dizi Haberleri Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bam başka olacak, her şey değişecek!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bam başka olacak, her şey değişecek!

tarafından ker_def
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yenilendi, her şey farklı olacak! İlk sinyal verildi!

Televizyon Gazetesi Analiz

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 4. sezonuna fırtına gibi başlıyor. Dizinin yeni sezonunda Mustafa Üstündağ ilk kez izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.

Dizinin 4. sezonu 108. bölümle birlikte 25 Eylül Salı akşamı başlayacak.

4. bölümde en çok dikkat edilecek isimlerden birisi de Kurtlar Vadisi dizisinde Muro olarak hafızalara yerleşen Mustafa Üstündağ olacak.

Fragmanda görüntüsü ilk kez gösterilen Üstündağ, kilo almış haliyle izleyici karşısına çıkacak.

Üstündağ, “Emekçiyim ben, emekleyerek geldim bu günlere” diyerek diziye giriş yapıyor.

Deniz Çakır ve Olgun Şimşek’in sezon öncesinde ayrılması ile çok konuşulan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde 4. sezon başlıyor…

Dizinin yeni sezonundan ilk görüntüler büyük beğeni topladı. İzleyiciler özellikle Mustafa Üstündağ’ın gelişinden çok memnun. Ancak 2-3 bölüm sonra diziden ayrılmasını da istemiyor. Dizide dikkat çeken bir başka detay ise yeniliklerin olacağının mesajının 4. sezonun ilk bölümüyle birlikte izleyiciye hissettirilmiş olması.

Diziye katılanlardan birisi de Hüseyin Avni Danyal oldu… Fragmanda Danyal da gösterildi. Üstündağ ve Danyal, birlikte Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde de rol almıştı.

atv’nin 3 sezondur başarıyla ekran macerasını sürdüren dizisi, 4. sezon ilk bölümüyle 25 Eylül Salı akşamı saat 20.00’de hayranları ile buluşacak.