Ana sayfa Sosyal Medya TV8’in Sıfırıncı Gün dizisi gümbür gümbür geliyor!..

TV8’in Sıfırıncı Gün dizisi gümbür gümbür geliyor!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Acun Medya’nın iddialı dizisi Sıfırıncı Gün için hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor.

Oyuncu kadrosunda, Engin Öztürk, Damla Colbay, Berk Cankat, Yiğit Özşener, Naz Çağla Irmak, Sarp Akkaya, Uğur Uzunel ve Savaş Özdemir’in yer aldığı dizinin hazırlık aşamasından sosyal medyaya yansıyan fotoğraflar merak uyandırıyor.

Oyuncuların atış talimi yaptıkları anlardan paylaşılan sosyal medya fotoğrafları dizide, aksiyon ve çatışma sahnelerinin bir hayli fazla olacağının da izlenimini veriyor.

TV8'in Sıfırıncı Gün dizisi gümbür gümbür geliyor!.. 7

Tuzak dizisinden sonra Sıfırıncı Gün, dizisi ile birlikte TV8 yeni sezonda çok etkili yapımlardan birisini daha ortaya çıkarma gayreti içerisinde. Atasoy Koç’un senaryosunu yazdığı ve Süleyman Mert Özdemir’in yönetmenliğini yapacağı Sıfırıncı Gün çok yakında TV8 ekranlarında olacak.

Dizide ‘Özgür’ adlı bir polisi canlandıran oyuncu Engin Öztürk geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, çok farklı bir proje olacağını duyurmuştu.

Dizinin çekimlerinin bir bölümü yurt dışında yapılacak.  Sıfırıncı Gün, Amerika Birleşik Devletleri’nin Miami kentinden Arnavutluk’a kadar farklı coğrafyaları da içine alan bir hikayeyi izleyiciye sunmaya hazırlanıyor.

Bu yönüyle de uluslararası polisiye ve suç odaklı bir dizi olarak öne çıkan Sıfırıncı Gün’ün ülkemizin yanı sıra, yurt dışında da büyük ilgi görmesi bekleniyor.