Ana sayfa Dizi Haberleri Ufak Tefek Cinayetler 23 Ocak 13. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Merve, Oya’nın içindeki canavarı uyandırıyor

Ufak Tefek Cinayetler 23 Ocak 13. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Merve, Oya’nın içindeki canavarı uyandırıyor

tarafından ker_def

Ufak Tefek Cinayetler dizisi 23 Ocak 13. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Merve, Oya’nın içindeki canavarı çıkartıyor!

Star TV ekranlarının beğenilen dizilerinden Ufak Tefek Cinayetler 23 Ocak Salı günü saat 20.00’da yeni bölümüyle izleyenlerin karşısına çıkacak.

Pelin ve Merve’nin savaşının ilgiyle izlendiği son bölümler daha da heyecanlı oldu. Dizinin sıkı takipçileri 13. yeni bölümü merakla bekliyor.

Başrollerinde Mert Fırat, Aslıhan Gürbüz, Tülin Özen, Bade İşçil ve Gökçe Bahadır’ın yer aldığı Ufak Tefek Cinayetler 13. bölüm 2. fragmanı yayınlandı:

YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Serhan yaşadıkları neticesinde büyük bir ayma yaşıyor. Oya’ya gidip açıkça konuşuyor; “her şey senin istediğin gibi olsun, yaşayalım bunu!” Ve Oya’nın hayatını kuşatmaya, ayaklarını yerden kesmeye başlıyor.

Merve ise Serhan’ın böyle bir ayrılık yoluna girdiğini anlamamakta ısrar ediyor. Onun gündemi farklı çünkü; gücünü geri kazanacak! Önce Arzu’yla kapışıyor. Sonra sıra Pelin’e geliyor. Pelin ve Merve kılıçlarını açıkça çekiyorlar. Dört kadın bir araya gelip müthiş bir hesaplaşma yaşıyorlar. Diğer tarafta da dört erkek toplanıyor ve ilk defa çok gerçek bir yerden konuşuyorlar. Merve ortalığı aleve vererek giderken hiç anlamadan Oya’nın içindeki canavarı uyandıyor. Oya şimdi düğmeye bastı, mahvedecek onları!