Ana sayfa Dizi Haberleri Ufak Tefek Cinayetler 32. bölümden ilk sahne yayınlandı… Beceriksiz Pelin’in katil olamayacağı anlaşıldı!

Ufak Tefek Cinayetler 32. bölümden ilk sahne yayınlandı… Beceriksiz Pelin’in katil olamayacağı anlaşıldı!

tarafından zk zk
STAR TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Ufak Tefek Cinayetler dizisinin yeni bölümü 5 Haziran Salı akşamı ekrana gelecek.

Başrollerinde Mert Fırat ve Gökçe Bahadır’ın oynadıkları dizinin 32. bölümünden Sneak Peek yayınlandı. Olay öyle bir yere geldi ki herkes katil olabilir!

Yayınlanan sneak peek’te Burcu’yu öldürmek isteyen Pelin’in beceriksiz halleri ekrana yansıdı. Burcu ise durumu anladı. Pelin’in suyuna bir şey kattığını gören Burcu da ona oyun oynayarak suyu Pelin’e veriyor. Ancak Pelin suyu içmeyor.

İşte 32. bölümden ilk sahne:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Cinayet günü geldi çattı! İşte nihayet o gündeyiz. Planlar, hazırlıklar, hamleler ard arda geliyor.

Sarmaşık sakinleri, o gün korkunç bir cinayete tanık olacaklarından habersiz bir şekilde Oya’nın partisine hazırlanıyorlar. Pelin, Merve’yi öldürmeyi kafaya koymuş durumda. Arzu ise Burcu’yu ortadan kaldırmadan gün yüzü görmeyeceğini anladı.

Ufak Tefek Cinayetler 32. bölümden ilk sahne yayınlandı... Beceriksiz Pelin'in katil olamayacağı anlaşıldı! 7

Merve ise Oya’yla başka Elif’le başka bir kumpas kurdu, Ne tarafta olduğunu kendisinden başka kimse bilmiyor. Serhan bir yandan Mehmet bir yandan, olacakları engellemenin peşinde. Oya kendi tarafından harekete geçiyor, onun da bir hamlesi var şimdi. Ve parti başlıyor! Bakalım kim amacına ulaşacak ve bu partide öldürülen kim olacak? Şimdi baş komiser Kemal, Sarmaşık vakasını çözmeye her zamankinden daha yakınken, kimsenin aklına gelmeyen bir gelişme, bomba gibi düşüyor! Kemal şimdi çok başka bir yerde!