Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma’da oyuncuların kıyafetlerine isyan ettiler!

Yasak Elma’da oyuncuların kıyafetlerine isyan ettiler!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Fox TV’de yayınlanan Yasak Elma dizisi, reytingleriyle büyük çıkış yakaladı. Dün akşam yayınlanan 11. bölümüyle Total ve AB kategorilerinde ilk sıraya çıktı.

Gittikçe ivme kazanan dizi, sezon sonuna doğru Çukur’u bile geçerek büyük bir çıkış yakaladı.

Ancak dizinin uzun süredir dillere düşen bir durumu var ki sosyal medyada yorumlar bitmek bilmiyor.

Yıldız ve Ender’in şık ve son derece özenli hallerine karşın, Zeynep’in giyim tarzı, sürekli eleştirilere neden oluyor.

Sevda Erginci’nin oynadığı Zeynep karakterine, 11. bölümden sonra da yorumlar yağıyor ve kıyafetlerinin hiç beğenilmediği ortaya çıktı.

“Şu Zeynep ne zaman giyim tarzını değiştirecek çok merak ediyorum”, “Zeynep’i böyle emekli mürebbiye gibi giydirmek zorunda mısınız!”, “Yıldız çok güzel olmuş, Zeynep yine aynı Kezban gibi. Şu kızı güzel giydirin ya! Zehra bile ondan güzel giyiniyor!” ifadelerini kullanan izleyenlerden bir eleştiri de Alihan’a geldi.

Yasak Elma'da oyuncuların kıyafetlerine isyan ettiler! 7

YASAK ELMA TÜM BÖLÜMLER İÇİN TIKLAYIN

Onur Tuna’nın oynadığı Alihan, şirket patronu ve zengin bir adam olmasına rağmen, giydiği kostümlerle eleştiri konusu olmaya başladı. Bir izleyicinin Alihan karakterinin giyim tarzıyla ilgili yorumu sosyal medyada dikkat çeken yorumlardan birisi oldu:

“Alihan’a takım elbise ne kadar çok yakışıyorsa da diğer kıyafetler bir o kadar berbat ötesi partide giydiği siyah kotun haline bak ya resmen ağlıyor, diz kısmı çıkmış, çok kullanmadan kaynaklı eklem bölgeleri beyazlamış, spor tişörtleri ise tam çöpe atmayım yazık cam silerim diye saklanılası cinsten!”

Yasak Elma dizisinde Ender’i oynayan Şevval Sam’ın kıyafetleri, tarzı, dizinin öne çıkan özelliği. Yıldız da kıyafet konusunda neredeyse hiç eleştiri almıyor. Ancak Zeynep karakteri, dizinin ilk bölümlerinden beri tarzıyla izleyicinin eleştirisine neden oldu. Son bölümde bazı sahnelerdeki kıyafetleri eleştiri alan Zeynep’in, doğumgünü partisinde giydiği beyaz kıyafeti ise beğeni aldı.

İşte Alihan’ın siyah kot pantolonuyla eleştiri aldığı o sahne: