Ana sayfa Dizi Haberleri Ufak Tefek Cinayetler 6 Mart 19. bölüm tanıtımı yayınlandı… Merve, bunu asla beklemiyordu!

Ufak Tefek Cinayetler 6 Mart 19. bölüm tanıtımı yayınlandı… Merve, bunu asla beklemiyordu!

tarafından zk zk
Star TV’nin sevilen dizisi Ufak Tefek Cinayetler’in dün akşam yayınlanan bölümünde Merve, Serhan’ı eve geri döndürdüğü için hayli mutluydu ancak yeni bölümde Serhan’ın boşanma kağıtlarını getirmesiyle büyük bir şok yaşayacak!

Merve, Serhan’ı geri kazanmak için Serhan’ın annesine gitmekten, eve hırsız girmiş rolü yapmaktan başka pek çok oyuna başvurdu ancak ipin ucu çoktan kaçmıştı!
Ufak Tefek Cinayetler 6 Mart 19. bölüm tanıtımı yayınlandı... Merve, bunu asla beklemiyordu! 7

Serhan’ı ne zaman konuşmak istese geri çeviren Merve, ne yazık ki istediğini başaramadı! Öyle ki bir kere bile Serhan’a neden boşanmak istediğini sormayı bile gururuna yediremedi. Çünkü asla kaybedeceğine inanmayan bir kadın olan Merve, aptalca kibirinin kurbanı oldu ve baltayı taşa fena vurdu.

Ufak Tefek Cinayetler 19. bölüm ilk sahne yayınlandı. Merve ne yaparsa yapsın kararından vazgeçmeyen Serhan’ın 19. bölümde elindeki boşanma kağıtlarıyla gelmesi Merve’yi gerçekle yüz yüze getirecek!

İşte 19. bölümden ilk sahne:



UFAK TEFEK CİNAYETLER SON BÖLÜM ÖZETİ

Ufak Tefek Cinayetler 17. bölümde Oya ve Serhan Pelin’in organize ettiği söze iş yemeğinde kavga etmişti. Bu esnada eve hırsız girmiş gibi yapan Merve geçici de olsa Serhan’ın eve dönmesini sağlamıştı.

Ufak Tefek Cinayetler 18. bölümde Oya, Serhan’ın gönlünü almaya çalıştı ancak başarılı olamadı.

Merve, Sarmaşık’a taşınmaya çalışan Burcu’ya ittifak yapma kararı aldı. Oya’dan umudunu kesen Pelin de Burcu ile yakınlaşma peşindeydi.