Ana sayfa Dizi Haberleri Ufak Tefek Cinayetler dizisi zekice kurgulanmış bir proje

Ufak Tefek Cinayetler dizisi zekice kurgulanmış bir proje

tarafından ker_def

Ufak Tefek Cinayetler dizisi zekice kurgulanmış bir proje 7

– Serhan sert bir karakter. Role nasıl hazırlandınız?

Meriç’in (Acemi) kaleme aldığı sağlam bir background hikayesi vardı. Ali, Meriç ve ben çekimlerden yaklaşık 2-3 hafta önce geçmişteki öykünün yaralarına ve nasıl travmalar yaşadığına kadar Serhan’ı bugünkü hale getiren tüm detaylar üzerine konuştuk. Ben de edindiğim bilgiler ışığında ona şekil verdim.

– Diziler arası rekabet çok fazla. Bu hikaye hangi yönleriyle seyirciyi yakalayacak sizce?

A.G: Seyirci, bu tarz bir iş izlemedi. Alışılagelmişin dışında yeni bir dizi izleyecekler. Kriminal bir porje olmasından dolayı soru işaretleri bol… Saatler boyu uzun uzun bakışlar ve ciğer söken ağlamalar, duygu sömürüleri yok. Şıkır şıkır bir dünyanın yansıtılıyor olması da, her 10 kadından 4’ünün stil danışmanı ve fashion bloger’ı olduğu bir ülkede, dikkat çekebilir diye düşünülmüş.

M.F: Hem günümüz modern toplumunu yansıtması hem de evrensel bir hikayeye sahip olması açısından izleyiciyi yakalayacak. Bugünün insanının modern topluma yabancılaşma sürecini, dramla birlikte seyircileri güldürecek bir dil ve kara komediyle de anlatıyor. Birbirini sürekli bertaraf etmeye çalışan, dört kadını ve de erkeği izleyeceksiniz.