Ana sayfa Dizi Haberleri Ufak Tefek Cinayetler dizisi zekice kurgulanmış bir proje

Ufak Tefek Cinayetler dizisi zekice kurgulanmış bir proje

tarafından ker_def

Ufak Tefek Cinayetler dizisi zekice kurgulanmış bir proje 7

‘Ufak Tefek Cinayetler’ dizisinin Merve’si Aslıhan Gürbüz ve Serhan’ı Mert Fırat, senaryoya çok güveniyor. İkili, “Zekice kurgulanmış bir proje, oya gibi işlenmiş bir senaryo” dedi.

Milliyet’ten Sercan Kısmet’in röportajı:

Bu akşam star TV’de başlayacak ‘Ufak Tefek Cinayetler’ dizisinde evli çifti oynayan Aslıhan Gürbüz ve Mert Fırat, seyircinin bu tarz bir iş izlemediğini söylüyor. İkiliyle, projeyi, karakterlerini ve diziler arasındaki rekabeti konuştuk.

– Senaryoda sizi çeken neydi?

Aslıhan Gürbüz: Senarist Meriç Acemi, her kadının çok detaylı anlatıldığı bir senaryo yazmış. Tüm karakterleri pirüpak olmaktan ziyade, kusurları, zaafları ve karanlık yanlarıyla anlatıyor. Bunu yaparken sulu zırtlak bir dramdan ziyade, kriminal bir duruma dayandırıp, seyirciye iyi-kötü sorgulamasını alışılmadık bir halde sunuyor. Böyle oya gibi işlenmiş bir senaryoyu uzun zamandır okumamıştım.

Mert Fırat: Zekice kurgulanmış bir proje. Tüm karakterler, senaryoda çok dengeli biçimde konumlandırılmış. Projeyi kabul etme unsurlarımdan ilki senaryo, ardından da tabii ister istemez yönetmenin kim olduğu… Ali Bilgin çok beğendiğim bir yönetmen.