Ana sayfa Dizi Haberleri Ufak Tefek Cinayetler dizisi zekice kurgulanmış bir proje

Ufak Tefek Cinayetler dizisi zekice kurgulanmış bir proje

tarafından ker_def

Ufak Tefek Cinayetler dizisi zekice kurgulanmış bir proje 7

– Nasıl bir karakteri canlandırıyorsunuz?

A.G: Merve, lider ruhlu, kontrol etmeyi ve insanları elinde tutmayı seven bir kadın. Çalışmıyor ama çok işi var. Her şeyi o organize etsin istiyor. Dışarıdan bakıldığında, eğlenceli, gerçek olma ihtimali ise bir o kadar ürkütücü bir kadın.

M.F: Serhan, ‘Pandoranın Kutusu’ gibi bir adam. Sadece iş odaklı. Her bölümde onu biraz daha keşfedeceğiz. Zaten evli olduğu kadın da, onun gibi hayatı sorgulayan ve sürekli mücadele içinde olan biri. Birbirlerini dengeliyorlar.

– Karakterinize benzer yönleriniz var mı?

A.G: Oynadığım tüm karakterleri şimdiye kadar Aslıhan’a olan uzaklığıyla seçtim. Bunun beni geliştirip, başarıya ulaştıracağını düşündüm. Yakın olan değil de en uzak olan her zaman daha cazipti. Merve gibi bu kadar uzak bir kadını hiç oynamamıştım. Öyle bir arkadaşım bile olmadı.

M.F: Birebir benzer yönlerimiz yok ama çok rahat empati kurabileceğim yönlere sahip. Serhan, verdiği kararları iyi tahlil etse de, hata yaptığında onları hızlıca çözmek yerine biraz beklemeyi tercih eden biri…

Mesela bu özelliği, bana çok ters gelen bir yanı. Ben bir hata varsa, hızlıca ona döner ve çözümüne odaklanırım.

– Merve, ‘Sarmaşık’ grubunun lideri… Gerçek hayattaki arkadaşlık ortamında liderlik yapıyor musunuz?

A.G: Kedilerime bile liderlik yapamayacak bir yapıdayım. Tüm ilişkilerimde, ‘Siz bilirsiniz, ben uyarım’ diyen tarafım. Her grupta sinir bozucu bir, ‘fark etmez’ diyen vardır ya, işte o benim.