Ana sayfa Dizi Haberleri Ufak Tefek Cinayetler’in çekimleri başladı! Gökçe Bahadır, Bade İşçil ve Aslıhan Gürbüz’den ilk pozlar…

Ufak Tefek Cinayetler’in çekimleri başladı! Gökçe Bahadır, Bade İşçil ve Aslıhan Gürbüz’den ilk pozlar…

tarafından zk zk
Televizyongazetesi
Star TV’nin merakla beklenen dizisi Ufak Tefek Cinayetler’in teaser çekimleri geçtiğimiz günlerde yapılmış ve yeni katılan oyuncu Osman Sonant’ın yer aldığı teaser yayınlanmıştı.

Bugün de oyuncuların çekimlere başladıkları haberi geldi. Dizinin, yeni sezon için hazırlıkları tamamlandı ve tüm oyuncular bugün sete çıktı.

Dizide Pelin karakterini oynayan Bade İşçil, Merve’yi oynayan Aslıhan Gürbüz ile çektiği bu fotoğrafı instagram hesabından paylaşarak “Olduğumuz gibi??” notuyla instagram hesabından paylaştı.

Ufak Tefek Cinayetler'in çekimleri başladı! Gökçe Bahadır, Bade İşçil ve Aslıhan Gürbüz'den ilk pozlar... 8

Bade İşçil’in setin başladığına dair verdiği bu müjdeden sonra dizide Oya karakterini oynayan Gökçe Bahadır da instagram hesabının Story bölümünden sete giderken arabada çektiği bu fotoğrafı paylaşıp, dizinin takipçilerinin heyecanla bekledikleri haberi verdi ve ‘Başladık’ notunu düştü.

Ufak Tefek Cinayetler'in çekimleri başladı! Gökçe Bahadır, Bade İşçil ve Aslıhan Gürbüz'den ilk pozlar... 9

Diziye iki yeni ismin katıldığı bir süre önce gündeme gelmişti. Ushan Çakır ve Osman Sonant da yeni sezonda dizide olacak.

Osman Sonant’ın ’Kerim Adil Sağlam’’ karakterine hayat vereceği ve et imparatoru “EL TURCO” lakaplı çok zengin, çekici, bir o kadar da gizemli bir adamı canlandıracağı öğrenilmişti.

Yeni teaser da Osman Sonant ile çekildi.

İşte yeni sezon teaser’ı:

İşte Ufak Tefek Cinayetler 2. sezon tanıtımı: