Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisinin oyuncusu Özge Özpirinçci’den yeni başlayacak diziye büyük destek geldi!

Kadın dizisinin oyuncusu Özge Özpirinçci’den yeni başlayacak diziye büyük destek geldi!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Fox TV’de yayınlanan Kadın dizisindeki Bahar karakteriyle büyük beğeni toplayan Özge Özpirinçci’den, yakın arkadaşı Buğra Gülsoy’un yeni dizisi Kızım’a destek geldi.

Gülsoy’un, Anne dizisiyle keşfedilen küçük oyuncu Beren Gökyıldız ve Leyla Lydia Tuğutlu ile başrolde oynadığı Kızım’ın ilk tanıtımı yayınlandı.

tv8 ekranlarında yayınlanacak olan dizinin tanıtımı, kendi instagram sayfasında paylaşan ve “Yandık ki ne yandık! Gözyaşları ne gibi sel olacak acaba?!!!!” notunu düşen Özge Özpirinçci, diziye de büyük destek vermiş oldu.

Aşk Yeniden dizisi ve geçtiğimiz yıl Acı Tatlı Ekşi filminde birlikte rol aldığı Buğra Gülsoy ile hem uyumlu ekran birlikteliği yakalayan hem de özel hayatında iki yakın dost olan Özge Özpirinçci, rakip kanalda rakip dizi de olsa desteğini esirgemeyerek takdiri de topladı.

Kadın dizisinin oyuncusu Özge Özpirinçci'den yeni başlayacak diziye büyük destek geldi! 7

Kızım için dizisiyle ilgili detaylar:

Yönetmen koltuğunda Gökçen Usta ’nın oturduğu, TV8’ in yeni projesi ‘Kızım’ dizisi için geri sayım başladı.
GönderYazdırTv8’in ses getirecek projesi Kızım’dan yeni tanıtım!

Yeni yayın döneminde TV8 ekranlarında izleyicisiyle buluşacak olan, yapımcılığını Med Yapım – Fatih Aksoy’un üstlendiği , yönetmen koltuğunda Gökçen Usta ’nın oturduğu, senaryosunu Banu Kiremitçi Bozkurt ve Irmak Bahçeci’ nin kaleme aldığı uygulayıcı yapımcılığını ise Suzan Sümeli’nin yaptığı ‘’Kızım’’ dizisinin tanıtımı bu akşam yayınlandı. Yeni yayın döneminde “Kızım” ismiyle TV8 ekranlarına gelecek olan dizide Buğra Gülsoy, Leyla Lydia Tuğutlu ve Beren Gökyıldız’a, Serhat Teoman, Tugay Mercan , Sinem Ünsal ve Suna Selen eşlik edecek.

İşte Kızım dizisinin ilk tanıtımı: