Ana sayfa Dizi Haberleri Ufak Tefek Cinayetler’in izleyicileri öyle tespitler yaptı ki üstüne laf söylenmez!

Ufak Tefek Cinayetler’in izleyicileri öyle tespitler yaptı ki üstüne laf söylenmez!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Dizi izleyicileri yıllar içerisinde o kadar uzmanlaştı ki kimileri dizi kritik yazarlarının bile eline su dökemeyecek tespitler yapıyor.

İşin içine espri de katan izleyiciler, sosyal medyada yaptıkları yorumlarla dikkat çekiyorlar.

Ekranda her sezon onlarca dizi, hikaye ve oyuncuyu izleyen dizi müdavimleri, yapılan en küçük hatayı, eksiği affetmiyor ve lafını tabir-i caizse sosyal medyadan yapıştırıyor!

Okurken kimi zaman kahkahalarınızı tutamayacağınız pek çok sosyal medya yorumlarıyla karşılaşıyoruz artık.

Tabii bu yorumlar arasında hakaret boyutuna varan eleştiriler kadar, haksızca yapılan ya da bir anlık öfkeye kapılıp söylenen sözler de yok değil.

Ancak sosyal medyada hem dipsiz bir kuyu hem de dizilerle ilgili pek çok fikir edinilebilecek, genel olarak izleyicinin eğiliminin yansıtıldığı mecralar.

Ufak Tefek Cinayetler’in izleyicileri de sosyal medyada kimi zaman okuyanı kahkahalarla güldüren esprili yorumlara ve dizideki mantık hatalarına yaptıkları ironik benzetmelerle dikkat çekiyor.

Ufak Tefek Cinayetler'in izleyicileri öyle tespitler yaptı ki üstüne laf söylenmez! 7

Yeni sezonun ilk bölümünde dizide ekrana yansıyan hatalar çok konuşulmuştu. Oya’nın yeni doğan bebeğinin prematüre olması ama tosuncuk bir bebeğin gösterilmesi, hesaplamalara göre 5 ay sonra doğum yapmış olması gibi.

Bir de geçtiğimiz sezondan gelen ama sezon finalinde hengameden kaybolan kimi durumlar da var. Mesela Serhan’ın, kavga sırasında Oya ve Merve’ye dönüp söylediği bir söz var ki şimdi dönüp bakınca, hakikaten gülme hissi uyandırıyor.

Ufak Tefek Cinayetler’in izleyicileri bu ve bunun gibi kimi durumlara öyle yorumlar yapmışlar ki izlediğimiz anda dikkat çekmeseler de sonradan çok anlam kazanıyor.

İşte o paylaşımlardan bazıları…