Ana sayfa Dizi Haberleri Ufak Tefek Cinayetler’in sezon finalinde bir garip durum!

Ufak Tefek Cinayetler’in sezon finalinde bir garip durum!

tarafından zk zk
Star TV’nin sevilen dizisi Ufak Tefek Cinayetler’in sezon finali, çarpıcı görüntülere sahne oldu.

Camdan düşen kişinin Edip olduğu ve 2. cinayetin kurbanının da Elif olduğu ortaya çıktı.

Edip’in nasıl düştüğü, kimin ittiğini henüz bilmiyoruz. Bu sorunun yanıtını 2. sezonda alacağız. Ancak Elif’in katili Burcu oldu.

Aslında Arzu için hazırlanan o limonata bardağı, tüm partiyi, karakterleri tek tek dolaştıktan sonra mutfağa geldi ve Elif içti. İçindeki zehir yüzünden de Elif, arabasıyla giderken denize uçtu.

Bu arada evdeki partide öyle bir kavga sahnesi yaşandı ki ne hikmetse kimse hiç bir şey duymadı!

Vatan Gazetesi’nden Oya Doğan, yaşanan bu anları bakın nasıl yorumlamış:

Ufak Tefek Cinayetler'in sezon finalinde bir garip durum! 8

“Başrol limonata bardağınındı

Gelelim bölümün detaylarına… Mantık hatalarının adeta açık artırmaya çıktığı sezon finalinde her şeye rağmen seyirlik bir iş izlediğimizi itiraf etmeliyim. Özellikle Arzu ve Burcu arasında geçen kavgayı Türk televizyon tarihe yazalım. Böyle kavga görülmedi. İki boğa birbirine girmiş gibiydi. Bu konuda profesyonel matador Merve oldu. Bölümün başrol oyuncusu limonata bardağıydı.

Yüzlerce bardağın olduğu, onlarca garsonun hizmet ettiği sosyete partisinde bir limonata bardağı tüm başrol oyuncularına çelme takıp beni kim içecek sorusuyla izleyiciyi dakikalarca meşgul etti. Sonunda da Elif’i kurban seçti. Arzu Burcu’yu törpüledi kimse duymadı, Arzu topuklu ayakkabısının tekini camı kırarak dışarı attı, kimse duymadı.

Ufak Tefek Cinayetler'in sezon finalinde bir garip durum! 9

Serhan, Oya ve Merve yüzleşti ama kimse duymadı. Bu üçlünün yüzleşme sahnesi de bence tarihe geçmeli. Karısını arkadaşıyla aldatan Serhan sadakatsizliğinden dolayı değil çekiciliğinden dolayı suçlu ilan edildi. Bu öyle bir parti ki, müzik sürekli kesiliyor. O sırada Merve’nin odasındaki Merve, Arzu, Pelin ve Oya yüzleşmesinde taş taş üstünde kalmıyor.

Ne var ne yoksa kırılıyor ama bir kişi bile duymuyor. Sonunda da Edip ölüyor. Hop yeni sezon tanıtımı… Bu kez katil kim sorusunu soracağını açıklıyor dizi. Biz de sezon finalinden tatmin olmamış izleyici olarak koca bir baş ağrısıyla, 32 hafta ekran karşısında kaldığımıza yanarak kanal değiştiriyoruz.”