Ana sayfa Dizi Haberleri Ufak Tefek Cinayetler’in sonunu Erkenci Kuş dizisi mi getirecek?

Ufak Tefek Cinayetler’in sonunu Erkenci Kuş dizisi mi getirecek?

tarafından ker_def
Televizyon Gazetesi Analiz

Star Tv’nin başarılı yaz dizisi Demet Özdemir ve Can Yaman’ın başrolünde, yan karakterlerin de müthiş başarısıyla ekranın parlayan yıldızı konumunda.

Yaz aylarında düşük reyting sonuçlarına karşın normal sezonda bile birçok dizinin yanına yaklaşamadığı başarılı bir performans sergileyen Erkenci Kuş dizisi, Star Tv’yi bir karar vermeye zorlayacak.

Eylül ayının sonlarından itibaren Ufak Tefek Cinayetler dizisinin yeni sezon bölümlerinin ekrana gelmesi bekleniyordu.

Erkenci Kuş dizisi salı günü sergilediği bu başarılı grafiği Eylül ayına da taşır ise Star TV için zor bir karar evresi gelecek.

Ya Ufak Tefek Cinayetler geçen sezon olduğu gibi Salı akşamları yayınlanacak ve Erkenci Kuş için başka bir gün bakılacak, ya da bunun tersi olacak.

Salı akşamlarına fikslenen ve Kadın dizisiyle de rekabet etmesi mümkün olan Erken Kuş dizisinin yeni sezonda gününde kalması ve Ufak Tefek Cinayetler dizisinin gün değişitirmesi de muhtemel…

Ufak Tefek Cinayetler'in sonunu Erkenci Kuş dizisi mi getirecek? 7

Star TV’nin vereceği bu gün değişikliği kararı hangi dizi için geçerli olur ise, o dizi sezon içinde bunun sıkıntısını yaşayacaktır.

Vatan gazetesi tv eleştirmeni Oya Doğan ise, yaptığı yorumda Erkenci Kuş dizisinin bu başarısı ile Salı günü yerinde kalacağını ve Ufak Tefek Cinayetler’in gün değiştirmesi gerekeceğini yazdı.

Bakalım neler olacak, hep birlikte izleyip göreceğiz.