Ana sayfa Dizi Haberleri Umay Karay’a doyamayanlar Eda’nın da hayranı olacak! Nur Fettahoğlu yine kalpleri çalacak!

Umay Karay’a doyamayanlar Eda’nın da hayranı olacak! Nur Fettahoğlu yine kalpleri çalacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Türk dizi izleyicilerinin ekranda en çok görmek istediği isimlerden birisi de kuşkusuz ünlü oyuncu Nur Fettahoğlu… Her rolü adeta bedenine işleyen ve rol yapmayıp, o karakteri yaşadığını ekrana yansıtan bir performansla takdir kazanan yegane isimlerden…

Kardeş Çocuklar daha ikinci sezonunun başında ekrana veda ederken, herkes Umay Karay’ı bir daha göremeyeceklerine üzüldü. Zira karakter, diziden daha da popülerdi… Bu da Nur Fettahoğlu’nun başarısıydı…

Şimdi ise ünlü oyuncu Babil ile hayranlarının karşısına çıkacak.Halit Ergenç’in canlandırdığı ekonomi profesörü İrfan’ın eşi Eda karakterini canlandıracak olan oyuncu, yeni rolüyle de eminiz kalplere nüfus edecektir.

Ünlü oyuncu,instagram hesabından Babil dizisiyle ilgili heyecanını paylaştı. Takipçileri de sabırsızlık ve heyecanla beklediklerini vurgulayan yorumlar yaptı.

İşte Nur Fettahoğlu’nun paylaşımı:

Bütün bedenimiz benliğimiz ve ruhumuzla yeni bir serüvene başladık… Her bir paylaşım zamanın yaklaştığının habercisi… Yakında sizlerle bu dışa vuran tüm duygularımızı paylaşacağız… Hoş gel “BABİL”

Umay Karay'a doyamayanlar Eda'nın da hayranı olacak! Nur Fettahoğlu yine kalpleri çalacak! 7