Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Eda Ece, hayatının hatasını Pis Yedili’de yaptı ve hala derdini çekiyor!

Eda Ece, hayatının hatasını Pis Yedili’de yaptı ve hala derdini çekiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Eda Ece, babasının tek isteğini gerçekleştiremedi ve başına gelmeyen kalmadı! Eda Ece, Yasak Elma dizisinde canlandırdığı Yıldız Argun olarak ekranın gülümseten isimlerinden birisine dönüştü.Hayranları, her pazartesi onu izlemek için randevularını iptal ediyor. Ece de bu ilgi ve sevginin karşılığını performansı ile veriyor.

Dizi işlerinde saçlarından çok ödün verdiğini açıklayan Eda Ece, babasının tek isteğinin de saçlarını boyatmaması olduğunu ifade etti. Ece, “Saçımdan çok fedakarlık ettim bu işlerde. Babamın br tane takıntılı olduğu konu vardır, o da “Eda saçını boyatmasın. Çok ipek gibi, bal rengi saçlarım vardı” şeklinde konuştu.

Aslı Şen’in Youtube kanalına konuşanEda Ece, saçlarını Pis Yedili dizisi nedeniyle adeta kurban etti.O dönemde acemiliğine geldiğini ve büyük sorunlar yaşadığını dile getiren ünlü oyuncu, şu açıklaması ile dikkatleri üzerine çekti.

“Pis Yedili’de Cimbom karakteri fanatik Galatasaraylı olduğu ve annesi kuaför olduğu için saçını boyatmasını istediler. Orada acemeliğime denk geldi setin sorumluluğunda yaptık.Şimdi kendim yapıyorum. Yandı saçlarım, çok açık bir sarı yapıldı yaşıma görede… Oradan sonra da hep o sarıyı 3,5 sene korudum, sürekli boyattım. Bu sarının bedeli bana ağır oldu. Sonra da öyle tanındığım için diğer bütün iş teklifleri hep beni sarı istedi. Bir tek 2,5 yıllık aramda ve sinema filminde kahve oldum, o dönem tekrar uzamaya başlamıştı. Orada kurtardım gibi oldu, şimdi Yıldız’ı da sararttık.Saçımı çok kaybettim, ona üzülüyorum.”