Ana sayfa Sosyal Medya Umay Karay’dan nefret ediyorlar ama Nur Fettahoğlu’nun o hallerine de bayılıyorlar!

Umay Karay’dan nefret ediyorlar ama Nur Fettahoğlu’nun o hallerine de bayılıyorlar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Nur Fettahoğlu, Pazar akşamları Star TV ekranında Kardeş Çocukları dizisiyle yer almakta.

Oyuncunun hayranları Umay Karay’dan adeta nefret ediyor. Kötü kadın karakteriyle efsaneleşen Nur Fettahoğlu ise o kadar başarılı bir canlandırma yapmakta ki, Umay’ın tüm kötülüğüne rağmen Nur Fettahoğlu’nun müthiş oyunculuğu göz kamaştırıyor.

Umay’dan nefret eden Nur Fettahoğlu hayranları, oyuncunun instagram hesabına yaptıkları yorumlarda iltifat üstüne iltifat yapıyor.

Kardeş Çocukları dizisinin yarın yayınlanacak 16. bölüm fragmanını paylaşan Nur Fettahoğlu’na hayranları ilginç yorumlarda bulundu:

“Umay Karay için izleyenler…”

“Sen neden ağlıyorsun canım benim.”

“Güzel Umay Karay…”

“Harika ama Umay üzgün.”

“Umay Karay seni seviyorum.”

“Umay Karay senden gerçekten korkulur biliyorsun değil mi?”

“Ayy çok kötüsün sen ama yine de seviyorum sizi. Dizi muhteşem.”

“Şok oldum ve kalbimde ağrı hissediyorum.”

“Nur sen bir efsanesin ışığın hızlı bir şekilde artıyor.”

“Nur abla sanırım en çok bu oynadığın karaktere hayran oldum. Tabii ki de hakkını daima veriyorsun ama Umay Karay bu bambaşka…”

Görüldüğü üzere Umay Karay’ın ne kadar kötü bir karakter olması değil, Nur Fettahoğlu’nun onu ne kadar başarılı canlandırması öne çıkartılmakta.

Fettahoğlu, gerçekten de Umay Karay ile bambaşka bir havaya büründü.

İşte dizinin yeni bölümünden görüntüler:

Nur Fettahoğlu Kimdir?

Nur Fettahoğlu 1980’de Almanya’da doğmuştur ve 28 yaşındadır. Nur Fettahoğlu’nun oyuncu olarak en büyük başarısı Aşk-ı Memnu dizide hayat verdiği Peyker rolü olmuştur bu rol Nur Fettahoğlu’nun hayatını değiştirmiş bir dönüm noktası olmuştur. Nur Fettahoğlu eğitimini Haliç Üniversitesi Moda Tasarım bölümünden almıştır.

Nur Fettahoğlu haber spikeri olarak sektöre girmiştir. Spikerliği döneminde yapımcılardan oyunculuk teklifi almıştır ve ilk olarak Benden Baba Olmaz ve Gönül Salıncağı dizilerinde görev almıştır. Nur Fettahoğlu Muhteşem Yüzyıl dizisindeki Mahidevran Sultan karakterine hayat vererek dünyada tanınan ve sevilen bir isim haline gelmiştir. Son olarak Hayat Yolunda ve Filinta dizilerinde yer almıştır. Filinta dizisinde Süreyya ve Fi dizisinde Billur karakterlerine hayat vermiştir.