Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Ünlü olduğunu unutan bir ünlü Cansel Elçin!

Ünlü olduğunu unutan bir ünlü Cansel Elçin!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cansel Elçin, ünlü dizilerin sevilen karakterlerine hayat veren, son yılların en başarılı isimlerinden birisi… 30’lu yaşlarında yaşadığı Fransa’dan ayrılarak Türkiye’ye gelen Kırık Kanatlar’daki Ahmet olve Hatırla Sevgili dizisindeki Ahmet karakteri ile de gönüllere girmeyi başaran oyuncu, şimdilerde ekranda yok.

Tiyatro sahnesinde Çıplak Vatandaşlar isimli oyunla yer alan Cansel Elçin hayranları, onu ekranda yeni bir dizide görmek istiyor ama oyuncunun şu anda planları tiyatro üzerine…

Sokakta ünlü olduğunu unutarak dolaşan bir isim Cansel Elçin, bunu da röportajında net bir şekilde ifade ediyor:

“Baya unutuyorum. Bu duyguyla yaşamıyorum yani. Bir de o ‘karizmatik, yakışıklı’ ifadeleri bana çok boş geliyor. Neye göre, kime göre? Karizmatik diye bir şey yoktur, farklı bakış açıları vardır sadece.”

Televizyonun hayatına olan etkisi en dikkat çeken isimlerden olan Cansel Elçin, 33 yaşında popüler oldu ve televizyonun güçünün de farkında. Elçin, “Televizyon sizi ister istemez daha öne çıkarıyor. Dizi yaptığım süreler içinde bunu daha çok hissediyordum. Ama hayatımın hiçbir döneminde ilgi peşinde olmadım. Hatta bazen unutuyorum, sokakta biri bunu hatırlatmadığı sürece” açıklamasıyla da dikkatleri üzerine çekti.