Ana sayfa Sosyal Medya Zalim İstanbul’un Cemre’sinden veda gibi mesaj!

Zalim İstanbul’un Cemre’sinden veda gibi mesaj!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazartesi akşamlarının sevilen dizisi Zalim İstanbul’un Cemre’si olarak ekranlarda yer almakta olan Sera Kutlubey, dizide sergilediği performans ile beğenileri kazanmaya devam ediyor.

Hikayesi artık sıkışan ve 7-8 bölüm sonra da final yapacağına yönelik iddiaların ortaya atıldığı Zalim İstanbul’un reytinglerinin de düşmeye başlaması sıkıntıların artmasına sebep oldu. Ancak bu dizi sayesinde oyuncular önemli dostluklar elde etti.

Özellikle de genç isimler; Bahar Şahin, Berker Güven, Simay Barlas, Sera Kutlubey ve Ozan Dolunay iyi bir arkadaşlık ilişkisi sağladı. Oyuncuların, usta isimler Fikret Kuşkan, Deniz Uğur ve Mine Tugay’dan da birçok deneyim edindiği söylenebilir.

Cemre olarak izlediğimiz Sera Kutlubey de bu düşünceyi doğrulayan veda gibi sözleriyle dikkatleri çekti. Ünlü oyuncu, “Her şeyden önce çok güzel insanlar kazandım. Bir yandan da yönetmeninden oyuncusuna çok kıymetli insanlarla çalışıyorum, onlardan oyunculuğa dair her gün bir şey öğreniyorum. Hayata ve insani ilişkilere dair de bu yoğun tempoda sürekli bir devinim içindeyiz. Bu da ayrı bir öğreti katıyor” açıklamasında bulundu.

Ekibin birbiri ile uyumlu olmasına dikkat çeken Kutlubey, güzel dostluklar edinmesini önemli bir kazanç olarak görüyor. Oyuncu, özellikle genç oyuncular arasındaki bağın da oluştuğunu ve bunun da ekrana yansıdığını belirtiyor.

Sera Kutlubey, “Artık birbirimizin göz kırpışından ne hissettiğini anlayabiliyor ve ona göre yaklaşabiliyoruz, tabii bu çekimlere de yansıyor” diyerek de dikkat çekti.