Ana sayfa Sosyal Medya Ünlü oyuncu Engin Akyürek yeni yaşında hayranlarına şu sözlerle teşekkür etti!..

Ünlü oyuncu Engin Akyürek yeni yaşında hayranlarına şu sözlerle teşekkür etti!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Türkiye’nin Yıldızları adlı yarışma programı ile adını duyuran ünlü oyuncu Engin Akyürek, 12 Ekim’de 41 yaşına bastı. Kariyeri boyunca pek çok farklı projede rol alan oyuncu en son Disney Plus’ta yayınlanan Kaçış dizisi ile hayranlarının karşısına çıktı.

Oyuncunun doğum gününde sosyal medyada, arkadaşları ve hayranları tarafından pek çok paylaşım yapıldı. Engin Akyürek’de instagram hesabından bir mesaj yayınlayarak doğum gününü kutlayanlara teşekkür etti.

Oyuncu paylaşımında; “Sevginiz , güzel dilekleriniz , ve gerçekleştirdiğiniz anlamlı ve değerli etkinlikler için çok teşekkür ediyorum. Sevgiyle sarılalım tüm dünyaya hep beraber. Sevgiler selamlar” ifadelerini kullandı.

Ünlü oyuncu Engin Akyürek yeni yaşında hayranlarına şu sözlerle teşekkür etti!.. 7

Ünlü oyuncu ekranlarda ilk kez 2004-2007 yılları arasında yayınlanan Yabancı Damat dizisinde ‘Kadir Sadıkoğlu’ adlı karaktere hayat verdi. 2006 yılında ise Kader adlı sinema filminde ‘Cevat’ karakterini canlandırdı.  2007-2008 yılları arasında ATV’de yayınlanan Karayılan adlı TV dizisinde ‘Nizipli’ rolüyle kamera karşısına geçen Engin Akyürek, 2009 yılında Bir Bulut Olsam adlı dizide canlandırdığı  ‘Mustafa Bulut’ karakteriyle geniş bir kitle tarafından tanındı.

2010-2012 yılları arasında Fatmagül’ün Suçu Ne? adlı dizide ‘Kerim Ilgaz’ karakterini canlandıran Engin Akyürek , 2014-2015 yılları arasında Tuba Büyüküstün ile birlikte başrolünü paylaştığı Kara Para Aşk adlı dizide canlandırdığı ‘Ömer Demir’ karakteri ile kariyerinde sıçrama yaşadı. Bu rol oyuncuya 2015 yılında Uluslararası Seul Drama Ödülleri’nde “En İyi Aktör” ödülünü getirdi.

Oyuncunun son projesi ise geçtiğimiz Haziran ayında Türkiye’de yayınına başlayan Disney Plus’ın ilk çekilen yerli orijinal dizisi olma özelliğini taşıyan Kaçış oldu. Kaçış aynı zamanda, platformun ülke adına imajını yansıtan yapımı olarak ön plana çıktı.