Ana sayfa Dizi Haberleri Hayat Bugün dizisinin yayın günü netleşti, reytinglerde ortalık fena karışacak!

Hayat Bugün dizisinin yayın günü netleşti, reytinglerde ortalık fena karışacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çarşamba akşamları artık hangi diziyi izleyeceğinize şaşıracaksınız. Birbirinden farklı ve iddialı projelere bir yenisi daha ekleniyor. Show TV’de büyük bir heyecanla beklenen Hayat Bugün isimli yeni doktor dizisi 19 Ekim Çarşamba akşamı ilk bölümü ile başlayacak.

Çarşamba rekabetine Hayat Bugün dizisinin de katılması ile birlikte çok sert bir reyting savaşına şahitlik edeceksiniz. Kuruluş Osman dizisinin dördüncü sezona yine çok iyi başlangıç yapmasının ardından, Kanal D’de yayınlanan O Kız dizisi ile Fox TV’nin Bir Peri Masalı isimli yapımlarının reytingleri düşmeye başladı. Ayrıca geçen ortalamanın altında reytinglerle yayın hayatına başlayan Gecenin Ucunda dizisi için de yine sıkıntılı bir süreç yaşanma ihtimali bulunuyor.

Hayat Bugün dizisinin 19 Kasım Çarşamba akşamı yayınlanması ile birlikte reytingler yine bölünecek ve Kuruluş Osman dizisi dışında da çarşamba akşamları hiçbir dizi ekibi rahat olamayacak. Çünkü reytinglerin bu kadar iddialı ve güçlü hikayeler nedeniyle bölünecek olduğu gerçeği, bazı yapımların ayakta kalmasını imkansız hale getirebilir.

Hayat Bugün dizisinin yayın günü netleşti, reytinglerde ortalık fena karışacak! 7

Tv8 ekranında ise 19 Ekim Çarşamba günü izleyiciler Tuzak isimli yeni aksiyon dizisiyle tanışacak.. Yani Hayat Bugün ile birlikte Tuzak dizisi de aynı gün yayın hayatına başlayacak. Mevcut dizilerin yanında iki yeni dizinin de reyting rekabetinin içine girecek olması, işlerin fazlasıyla karışmasına yol açacak.  6 büyük kanalda 6 birbirinden etkili dizi ile birlikte ekran başındakileri zorlu bir tercih sınavı da bekliyor olacak. Tabii ki bu durum reytinglere de çok olumsuz yansıyacaktır.

TRT1 ekranlarında Mükemmel Eşleşme isimli dizinin düşük reytingler nedeniyle 13. bölümüyle birlikte final yaptığı gerçeğini de hatırlamak gerekiyor. TRT1, çarşamba rekabetine yine güçlü bir dizi getirecektir ve bu durum izleyiciler için birbirinden çok farklı yapımları izleme fırsatı da doğuracak. Tabii ki reyting oranlarının yeterli olmadığı dizilerin de erken finaller ile ekrana veda etme süreci de başlayabilir.

Hayat Bugün dizisi, New Amsterdam isimli çok sevilen Amerikan dizisinin dünya çapındaki ilk yerli uyarlaması olması nedeniyle de büyük önem taşıyor.

Ulaş Tuna Astepe, Hazar Ergüçlü, Tansel Öngel, Hande Doğandemir, Mert Denizmen ve Şerif Erol başrollerinde yer aldığı yeni dizi Hayat Bugün, doktor dizilerini seven izleyici kitlesinde büyük bir heyecan dalgası da yarattı.

Mucize Doktor’dan sonra yine ekranda çok etkili bir hikaye olacağı tahmin ediliyor. Dizinin pozitif mesajları birçok kişiyi ekran başına çekecek. New Amsterdam isimli Amerikan dizisinin yerli uyarlaması olarak öne çıkan Hayat Bugün dizisinin çok iyi bir başlangıç yapması da bekleniyor.