Ana sayfa Kadın Haberleri Ebru Şahin hakkında çıkan haberlere jet yanıt! 1 milyonluk yalanlama!

Ebru Şahin hakkında çıkan haberlere jet yanıt! 1 milyonluk yalanlama!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Daha önce rol aldığı dizilerin ardından Hercai ile bir anda büyük üne kavuşan Ebru Şahin ile ilgili yayınlanan haberlere menajerinden jet hızıyla açıklama geldi!  atv ekranlarının sevilen dizisi Hercai’de Reyyan karakterini oynayan Ebru Şahin, kimi markaların da bir süredir yüzü olmuş durumda.

Rol aldığı dizideki başarısının ardından, pek çok marka tarafından teklif götürülen oyuncu, kimi zaman reklamlarla da izleyenlerin karşısına çıkıyor. Ancak son dönemde kendisiyle ilgili çıkan bir haber üzerine yalanlama geldi. Ebru Şahin’in bir çorap markası ile görüştüğü ancak parada anlaşamadığı haberleri yayınlanmıştı.

İddiaya göre oyuncunun reklamında oynamak için bir çorap firması ile görüşme yaptığı ancak 1 milyon TL istediği ve markanın bu parayı vermek istememesiyle anlaşmanın da sağlanamadığı, Zeynep Bastık ile anlaşıldığı şeklinde kimi haberler yansımıştı basına.

İşte bu olay üzerine Ebru Şahin’in menajeri Abdullah Bulut tarafından konuyla ilgili jet hızıyla bir açıklama yapıldı. Açıklamada, Ebru Şahin’in anlaşma yapmak bir yana firma ile görüşme dahi yapmadığı belirtilerek bu tür haberlerle Ebru Şahin’in adının kullanılmasından duyulan rahatsızlık dile getirildi.

Açıklama şöyle: