Ana sayfa Sosyal Medya Uraz Kaygılaroğlu yanıyor! Özge Özpirinçci ve Burak Yamantürk sempati saçtı!

Uraz Kaygılaroğlu yanıyor! Özge Özpirinçci ve Burak Yamantürk sempati saçtı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İnstagrama yansıyan Uraz Kaygılaroğlu ve Özge Özpirinçci’nin mesajları dikkat çekti. Sefirin Kızı dizisinde Gediz karakterine hayat veren Kaygılaroğlu, ilk sezonun finalinin ardından tatile çıkmıştı.

Uraz Kaygılaroğlu, keyifli tatilinde sıcaklardan şikayetçi. Ünlü oyuncu, “Yanıyoruz fuat abi” notu ile aşağıdaki fotoğrafını yayınladı. Dizideki performansı ile göz dolduran oyuncu, hayran sayısını da artırıyor. Uraz Kaygılaroğlu’nun instagram hesabı 2 milyon takipçinin üzerine çıktı ve artmaya da devam ediyor.

Uraz Kaygılaroğlu yanıyor! Özge Özpirinçci ve Burak Yamantürk sempati saçtı! 8

Özge Özpirinçci ile Burak Yamantürk çifti ise hem özel hayatlarında mutlu hem de yakında birlikte bir diziye başlıyor. Netflix’te yayınlanacak olan Ece Yörenç’in hikayesini yazdığı Şimdiki Aklım Olsaydı isimli dram projesi Netflix için hazırlandı. Özge Özpirinçci ve Burak Yamantürk’ün yanı sıra; Birkan Sokullu, Elifcan Ongurlar, Ahmet Rıfat Şungar, Mustafa Avkıran ve Filiz Taçbaş gibi tanınmış isimler de dizide yer alacak.

Özge Özpirinçci ve Burak Yamantürk ikilisi böylelikle bir dizi projesinde buluşmuş olacak.İki ünlü ismin sempati saçan fotoğrafı ise instagram’da yayınlandı ve büyük beğeni aldı.

Özge Özpirinçci, “Burak Yamantürk çok güzel çıktığı için paylaşmadan duramadım” notu ile fotoğrafı yayınladı.

Uraz Kaygılaroğlu yanıyor! Özge Özpirinçci ve Burak Yamantürk sempati saçtı! 9