Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Uşak’ta 6 yıl önce kaybolan Hacer Cengiz olayıyla ilgili flaş gelişmeyi Müge Anlı duyurdu!

Uşak’ta 6 yıl önce kaybolan Hacer Cengiz olayıyla ilgili flaş gelişmeyi Müge Anlı duyurdu!

tarafından zk zk

Atv’de ekrana gelen Müge Anlı İle Tatlı Sert programında bir süre önce gündeme gelen 83 yaşındayken 6 yıl önce ortadan kaybolan Hacer Cengiz olayındaki son dakika gelişmesi açıklandı.

Olayla ilgili olarak Hacer Cengiz’in oğlu Muhammed Cengiz, gelini Lale Cengiz ve Lale Hanım’ın babası Ali Bey’in gözaltına alındıkları bilgisini Müge Anlı duyurdu.

Uşak’ın Banaz ilçesine bağlı Susuz Köyü’nde yaşayan 83 yaşındaki Hacer Cengiz, 31 Aralık 2013 tarihinde kaybolmuştu. Yaşlı kadını arayan yakınları o günlerde Müge Anlı’ya başvurmuştu.

Uşak'ta 6 yıl önce kaybolan Hacer Cengiz olayıyla ilgili flaş gelişmeyi Müge Anlı duyurdu! 7

Yakınları gelini Lale Cengiz’den şüphelendiklerini çünkü Lale Cengiz’in yaşlı kadını evde istemediğini söylemişti. Bunun üzerine Müge Anlı’ya gelen gelin Lale Cengiz, yaptığı çelişkili açıklamalarla dikkatleri çekmişti.

Müge Anlı’nın; “Her şey açık ve net” dediği kayıp olayıyla ilgili olarak 6 yıl sonra şok bir gelişme yaşandı. Banaz İlçe Jandarma Komutanlığı Hacer Cengiz’in oğlu Muhammed Cengiz, gelini Lale Cengiz ve Lale’nin babası Ali’yi gözaltına aldı.