Ana sayfa Dizi Haberleri Uyanış Büyük Selçuklu dizisinden sonra Buğra Gülsoy, sokakta çok ilginç tepkiler alıyor!

Uyanış Büyük Selçuklu dizisinden sonra Buğra Gülsoy, sokakta çok ilginç tepkiler alıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazartesi akşamları TRT1 ekranlarında yayınlanan ve izleyicilerin büyük heyecan duyduğu Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde Sultan Melikşah karakterine Buğra Gülsoy, sosyal medyadan gelen soruları yanıtladı. Sokakta ilginç tepkiler almakta olduğunu belirten oyuncu, bazı örnekler de verdi…

Böyle büyük bir dönem dizisinde yer almaktan dolayı gurur duyduğunu belirten oyuncu, sokakta vatandaşların söylediği bazı sözleri ise şu şekilde ifade etti: “Sokakta bazı ilginç tepkiler aldım. Genelde, ‘Sencer senin oğlun sultanım’. ‘Başulu ölmedi sultanım’. ‘Aman Hassan Sabbah’a dikkat et, o hain sultanım’ gibi böyle komik komik şeyler alıyorum. İzleyenimiz de çok onlara buradan teşekkür ediyorum.”

İnsanların diziye gösterdikleri ilgiden memnun olduğunu ifade eden Buğra Gülsoy, Melikşah karakterinin adaletli yanını sevdiğini, kapalı kutu gibi olduğunu ve aklı ile hareket etmesinin de kendisini etkilediğini şu sözlerle anlattı:

“Aslında ağzından çıkıp konuştukları, bazen iç dünyasında, zihninin içinde tam tezat oluşturabilir. Kendini açığa vermemek için aslında herkesi dinliyormuş gibi, onaylıyormuş gibi gözükebilir. Aslında içinde fırtınalar kopuyor. Bu yönlerini çok seviyorum.”

Tarihi bir dizide oynadığı zaman saçtan, makyaja ve kostüme kadar farklı olduğu için, yapıma daha çok kanalize olabildiklerini anlatan Buğra Gülsoy, savaş sahnelerinde bazen kendisini kaptırdığını anların olduğunu söyledi.

Bunun da normal olduğuna değinen oyuncu, “Kaptırmasam olmazdı, gerek uluslararası olsun, gerek ulusal olsun dünyada çok çekildi bu savaş sahneleri. Her zaman her savaş sahnemizde kendimizi aşmanın yollarını arıyoruz. Sadece oyuncu olarak değil ekip olarak da, dolayısı ile kendimizi biraz da kaptırmamız gerekiyor. Çok da severek kaptırıyorum” diye konuştu.