Ana sayfa Dizi Haberleri Uyanış Büyük Selçuklu reytingin zirvesinde, Çukur takipte, Yasak Elma iyi, Maraşlı düşüşte, Kağıt Ev sıkıntılı!

Uyanış Büyük Selçuklu reytingin zirvesinde, Çukur takipte, Yasak Elma iyi, Maraşlı düşüşte, Kağıt Ev sıkıntılı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazartesi akşamları reyting yarışında önemli gelişmeler yaşanıyor. TRT1 ekranlarının sevilen dizisi Uyanış Büyük Selçuklu dün akşam reytinglerde düşüş yaşasa da birincilik kürsüsünde yer almayı başardı. Dizi sadece ABC1 grubunda iki haneli oranlara ulaştı. Total ve AB’de ise dikkat çeken bir düşüş gözleniyor.

Çukur dizisi ise final yolunda ilerliyor ve güçlü hikayesi ile yine izleyicilerini ekran başına çekmeye devam ediyor. Show TV’ye dün akşam tüm kategorilerde ikincilik getiren Çukur tüm kategorilerde TRT’deki rakibi ile arasındaki farkı da bir hayli azaltmış durumda.

Yasak Elma dizisi ise 110. bölümi ile birlikte 4. sezonunu da tamamladı. İzleyicinin yoğun desteği ve sosyal medyadan gelen güçlü istekler sonrasında dizinin 5. sezon kararının alındığını da Şevval Sam açıklamıştı. Yasak Elma dizisi 4. sezon finaliyle yine iyi reytinglere imzasını attı. Her ne kadar bu sezonun başlarında daha iyi oranlar da alabilen dizi, eminiz 5. sezondaki sürprizleriyle yine izleyicisini ekrana taşımayı başaracaktır.

Yasak Elma dün akşam hem total hem de ABC1 gruplarında dördüncü sırada yer aldı. AB’de ise dizi günü beşinci olarak bitirdi.

Maraşlı dizisinde ne yazık ki işler iyi gitmiyor. Atv ekranlarında ilk başladığında çok iyi reytingler alan dizi totalde ortalama oranları hala yakalıyor.Ancak hem AB hem de ABC1 gruplarında Burak Deniz ve Alina Boz ikilisini başrolde buluşturan dizinin kötü sonuçlar aldığını görüyoruz.

AB’de günü 13. sırada bitiren dizi, ABC1’de ise 12. olabildi. Dizinin hikayesinde yaşanan gizemli ortamın ortadan kalkıp, olayların sıradanlaşmaya başlaması reyting kaybının en önemli sebebi olarak görülüyor.

Star TV ekranında 4. bölümü dün akşam yayınlanan Kağıt Ev dizisi de yine kötü sonuçlar almaya devam ediyor. Erdal Beşikçioğlu, Nur Fettahoğlu ve Tuvana Türkay’ın başrollerinde yer aldığı dizinin tüm kişiler kategorisinde 18. sırada yer alabildiğini, AB’de 12. olduğunu ve ABC1’de ise günü 16. olarak tamamladığını belirtelim.