Ana sayfa Güncel Haberler Validen müteahhite azar! 22 Eylül 2018 Gülbin Tosun ile FOX Ana Haber Hafta Sonu

Validen müteahhite azar! 22 Eylül 2018 Gülbin Tosun ile FOX Ana Haber Hafta Sonu

tarafından ker_def

FOX Haber Merkezi’nin güçlü ve deneyimli kadrosu tarafından tarafsız habercilik anlayışıyla hazırlanan hayatın içinden haberler, Gülbin Tosun’un sunumuyla FOX Ana Haber’de!

Fox Ana Haber bülteninin 23. Eylül 2018 tarihli yayınında neler oldu? Videodan Siirt Valisi’nin müteahhite attığı fırçanan görüntülerini bulabilirsiniz.

Ne olmuştu?

Siirt Havalimanı’nda pist uzatma ve onarım çalışmalarını denetleyen Siirt Valisi ali Fuat Atik, işçilerin çalışmadığını ve başlarında yüklenici firma yetkilisi olmadığını görünce sinirlendi. Telefon ile firma yetkilisiyle görüşen Vali Atik, “Yaklaşık bir saatten beri sana ulaşmaya çalışıyoruz, telefonun meşgul çalıyor. Karşında bir vali var, nasıl konuşacağını iyi bilmem lazım. Şimdi hanginiz yalan atıyor siz mi, yoksa size malzeme veren firma mı?” diye fırça attı.

Günün en sıcak ve çarpıcı gelişmelerini bulabileceğiniz; güvenilir, tarafsız ve kaliteli haberin adresi FOX Ana Haber; deneyimli gazeteci Fatih Portakal’ın sunumuyla izleyicileriyle buluşuyor.

Sıradanlaşmış bültenlerden çok daha farklı, interaktif bir sunum ile izleyiciye aktarılan FOX Ana Haber, hafta içi her gün 19.00’da FOX’ta!