Ana sayfa Güncel Haberler Bahçeli’den İdlib çözümüne tam destek! 22 Eylül 2018 Gülbin Tosun ile FOX Ana Haber Hafta Sonu

Bahçeli’den İdlib çözümüne tam destek! 22 Eylül 2018 Gülbin Tosun ile FOX Ana Haber Hafta Sonu

tarafından ker_def

FOX Haber Merkezi’nin güçlü ve deneyimli kadrosu tarafından tarafsız habercilik anlayışıyla hazırlanan hayatın içinden haberler, Gülbin Tosun’un sunumuyla FOX Ana Haber’de!

Fox Ana Haber bülteninin 23. Eylül 2018 tarihli yayınında neler oldu? Videodan MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin İdlib çözümüne yönelik tam desteğinin detaylarını izleyebilirsiniz.

Ne olmuştu?

MHP Genel Başkanı Devlet Başkanı, Soçi mutabakatıyla İdbil’de yaşayan sivil halkın rahat bir nefes aldığını belirterek, “Sonunda ve şimdilik İdlib’de yaşayan sivil halk rahat bir nefes almıştır. PKK/YPG terör örgütlerinin Akdeniz’e şirret ve zehirli koridor açma emeli daha da zorlaşmış, daha da engele takılmıştır. Suriye’deki barış ve huzur arayışlarına önemli katkılar sağlanmıştır” dedi.

Günün en sıcak ve çarpıcı gelişmelerini bulabileceğiniz; güvenilir, tarafsız ve kaliteli haberin adresi FOX Ana Haber; deneyimli gazeteci Fatih Portakal’ın sunumuyla izleyicileriyle buluşuyor.

Sıradanlaşmış bültenlerden çok daha farklı, interaktif bir sunum ile izleyiciye aktarılan FOX Ana Haber, hafta içi her gün 19.00’da FOX’ta!