Ana sayfa Dizi Haberleri Vatanım Sensin biteli çok olsa bile başarıları devam ediyor!

Vatanım Sensin biteli çok olsa bile başarıları devam ediyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /  Detay – Türkiye’de birçok dizi izleyicisinde iz bırakan yapımlardan birisi de Milli Mücadele yıllarında İzmir’de yaşananları hikayeleştirerek anlatan Vatanım Sensin dizisiydi.Şu sıralarda Babil dizisinde İrfan olarak izlemekte olduğumuz ünlü oyuncu Halit Ergenç, eşi Bergüzar Korel, Onur Saylak,Miray Daner,Boran Kuzum, Pınar Deniz, Kubilay Aka gibi isimlerin başrolünde yer aldığı Vatanım Sensin, başarılarına yurt dışında devam ediyor.

Wounded Love ismiyle yayınlarını yurt dışında sürdüren dizi 16 Mart tarihi itibari ile Güney Amerika ülkesi Şili’de yayınlanacak.Dünyanın bir başka ucunda bir ülke Vatanım Sensin dizisi ile Türkiye’nin emperyalizme karşı savaşının İzmir’deki ateşine tanıklık edecek.

Şili de dizinin ismi Eres mi vida olarak yayında olacak. Hafta içi her gün ekrana gelecek olan yapım Kanal D’de izleyicilerle buluşmuş ve toplam 59 bölüm olarak ekranda kalmıştı.

Dizilerin yurt dışında daha kısa sürelerle bölümleri hazırlandığı için hafta içi her gün ekrana gelmesi yapımın uzunca bir süre ekranda kalmasına mani değil.