Ana sayfa Dizi Haberleri Vefat eden Haldun Boysan’ın Maria ile Mustafa dizisindeki karakterine ne olacak?

Vefat eden Haldun Boysan’ın Maria ile Mustafa dizisindeki karakterine ne olacak?

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarında geçtiğimiz hafta ilk bölümü yayınlanan Maria İle Mustafa dizisi, ne yazık ki üzücü bir gelişmeyle birlikte gündeme gelmişti. Dizinin yayını öncesinde, usta oyuncu Haldun Boysan’ın çekimler için gittiği Ürgüp’te kalp krizi geçirerek ölmesi herkesi çok sarstı. Kalp pilinin değişmesi gerektiği ve oyuncunun geciktirdiği de sonradan ortaya çıkmış ve yürekleri yakmıştı.

Haldun Boysan, Maria İle Mustafa dizisinde Gonca’nın babası Haşmet Yalçınoğulları’nı oynuyordu. 1958 doğumlu olan usta isim, dizinin yönetmeni Faruk Teber’in de uyarmasına karşın kontrole gitmekte geç kalmıştı. Yaşanan bu acı olayın ardından dizinin çekimleri sürüyor. Ancak Boysan’ın oynadığı rolle ilgili neler yaşanacağı ise merak konusuydu.

İzleyici ilk bölümde Haldun Boysan’ı izledi. Peki sonrasında ne olacak? Karakter diziden mi ayrılacak, yerine başka biri mi gelecek? Milliyet Gazetesi Yazarı Sina Koloğlu, bu konuyla ilgili kaleme aldığı yazısında Haldun Boysan’ın oynadığı karakterin diziden ayrılmayacağı bilgisini verdi.

Koloğlu yazısında; “Haşmet devam edecek mi? Rahmetli Haldun Boysan’la ilgili üç bölümün çekildiğini öğrendim. NTC Medya ile görüştüm, “Karakteri devam ettirmeyi planlıyoruz” dediler” açıklamasını yaptı.

Vefat eden Haldun Boysan'ın Maria ile Mustafa dizisindeki karakterine ne olacak? 7

Bu arada dizinin hayli bilindik konusunu da Sina Koloğlu özetleyerek anlamayanlara anlatmış adeta! Jessica May ile Hilmi Cem İntepe’nin başrolünde oynadıkları dizinin Total izleyicide karşılığını bulacağı, hikayenin merak uyandırdığını da ekliyor Koloğlu,

Sina Koloğlu, yazısında konuyu anlamayanlara da şöyle özetliyor:

“Maria ile Mustafa’da Gonca (Tuğba Tutuğ) ile Mustafa (Hilmi Cem İntepe) arasındaki diyaloga ev ahalisi “Yine bildik bizim dizi işleri” dedi. Nedir? Kadının hamile bırakılması! Mustafa geçmişe gidiyor. Babası Kudret (Tamer Levent) ile Gonca’nın babası Haşmet Yalçınoğulları Haldun Boysan) iki aile arasında sulh olsun diye bir evlilik yapılmasına karar vermişler. Mustafa’nın abisi Halil’le Kudret’in kızı Gonca sözlenmişler. Mustafa’nın ablası Nadire’nin (Ezgi Çelik) eşi Halit’i, Yalçınoğulları’nın oğlu Nihat öldürüyor istemeden.”