Ana sayfa Sosyal Medya Vildan Atasever nefes aldığı her yer güzelleştiriyor!

Vildan Atasever nefes aldığı her yer güzelleştiriyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Vildan Atasever, instagram hesabından son halini paylaştı. Karantina günlerinde kitap okuyarak zamanını değerlendiren oyuncu, “Saçlarımın rengidir değişen, yine kafamın üstünde hikayeler” notuyla aşağıdaki fotoğrafını yayınladı.

Habertürk gazetesine de konuşan oyuncu, bu sürecin ne kadar süreceğini bilmediğini belirterek, “Tek bildiğim sığınağımıza sığınmak, nefes aldığın her yeri güzelleştirmek, iyiliği yaymanın ortak noktasındayız. Uğraşmadığın uğraşlarına dönmek, kendi yaptığın ekmeğin kokusunu duymak, okuduğuna dalıp gitmek,bir filmin hikâyesinde , mekânında kaybolmak, kendini keşfetmek, yazmak, düşünmek, meşguliyetlerimizin hakiki bir parçası olmak ve konuşarak sarılmak iyi gelir. Ve umalım ki bugünlerin söylediklerini unutmayalım” diye konuştu.

Vildan Atasever nefes aldığı her yer güzelleştiriyor! 7

Dışarıda çalışmak durumunda olan vatandaşlara şükranlarını ileten oyuncu, vefat edenleri de andı ve en iyi halimizin de birbirimizi desteklediğimiz halimiz olduğuna vurgu yaptı.

Vildan Atasever, 15 yaşında amatör tiyatrocu olarak sektöre başladı. Oyunculku eğitimleri yaptı ve İki Genç Kız isimli filmle de profesyonel oyunculuğa adımını attı. Bu filmdeki rolüyle de 42. Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde ‘en iyi kadın oyuncu’ ödülünün sahibi oldu.

Dizi, sinema filmi ve reklam filmi olarak birçok projede rol alan oyuncu, canlandırdığı her rolde de başarılı performanslarıyla takdir topladı. Oyuncu ekranda en son geçtiğimiz sezon TRT1’de yayınlanan Tek Yürek dizisinde İlknur Zengin olarak yer almıştı.