Ana sayfa Dizi Haberleri Vildan Atasever, Tek Yürek dizisiyle ödül aldı! Yeni bir projenin de müjdesini verdi!

Vildan Atasever, Tek Yürek dizisiyle ödül aldı! Yeni bir projenin de müjdesini verdi!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi/Detay – Son olarak TRT’nin Tek Yürek dizisinde oynayan Vildan Atasever, Türkiye Lider Marka Ödülleri kapsamında ödüle layık görülen isimlerden birisi oldu.

Daha önce farklı ödüller aldığını ama televizyonda yaptığı bir işle ilk kez ödül aldığını söyleyen Atasever, çok heyecanlandığını anlattı.

‘En İyi Kadın Oyuncu’ ödülünü alan Vildan Atasever, “Türkiye’nin en önemli markalarının ödüllendirildiği bir gecede ödül almak beni heyecanlandırıyor. Yıllar önce oynadığım bir sinema filmiyle ödül almıştım. Televizyonda yaptığım bir işle ilk kez bir ödül alıyorum” diye konuştu.

Tek Yürek dizisiyle ilgili olarak da önemli ve sözü olan bir iş yaptıklarını ifade eden Vildan Atasever,”Sosyal sorumluluğu çok kıymetli bir iş yaptık. Gençlerden umudumuzu yitirmememiz gerektiğini, hangi koşulda olunursa olunsun başarılı olmanın mümkün olduğunu, komşu olmanın, aile olmanın, birlik olmanın önemini anlattı. Bu tarz sözü olan anlamlı projeler,ulaşması gereken yere ulaşıyor” dedi.

Yeni bir proje için görüşmede!

Dizinin yeni bittiğini ve henüz tatil yapamadığını söyleyen Vildan Atasever, yeni bir projesi olup olmadığı sorusuna da “İnşallah güzel bir proje görüşüyoruz. Yine böyle anlamlı bir proje olursa, içinde olmayı çok isterim” açıklamasını yaptı.