Ana sayfa Sosyal Medya Yağmur Tanrısevsin ile Berk Atan’ın muhteşem uyumu dillere düştü!

Yağmur Tanrısevsin ile Berk Atan’ın muhteşem uyumu dillere düştü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İki ünlü oyuncu Berk Atan ile Yağmur Tanrısevsin’in buluştuğu Üçüncü Gün isimli sinema filmi son günlerde sosyal medyada gündemden düşmüyor. Bunun altında yatan neden ise izleyicilerin iki genç oyuncunun uyumunu çok beğenmiş olması.

Üçüncü Gün İsimli sinema filmi için bir araya gelen Berk Atan ve Yağmur Tanrısevsin, hem çok güzel bir uyum yakaladı hem de yüksek enerjileri ile de hemen dikkatleri üzerlerine çekti. İki genç oyuncunun bu buluşması da sosyal medyada gündemden düşmüyor.

Yağmur Tanrısevsin ile Berk Atan'ın muhteşem uyumu dillere düştü! 8

Takipçiler, ikilinin her pozuna binlerce yorum bırakıyor ve övgülerde bulunuyor. Hatta ikili arasındaki küçük nüanslar bile inceleniyor ve sosyal medya Berk Atan ile Yağmur Tanrısevsin uyumunu ne kadar çok beğendiklerini de bu mesajları ile ortaya koyuyor.

Berk Atan’ın fotoğraf çekiminde Yağmur Tanrısevsin’in belinden sımsıkı tuttuğunu belirten sosyal medya kullnıcıları, bu detayı çok sevdiklerini ifade etti.

Bir izleyici şöyle yazdı: “Güzelliklerine mi, uyumlarına mı hangi detaya düşeyim.”

İkili için “bebek surat” yakıştırması da yapan izleyiciler, Üçüncü Gün filminden daha çok başrol çiftinin bu enerjisini konuşuyor.

Berk Atan ve Yağmur Tanrısevsin hayranları binlerce paylaşım yapınca da ikili sıklıkla twitter gündeminde en çok konuşulan isimler olarak öne çıkıyor.

Yağmur Tanrısevsin ile Berk Atan'ın muhteşem uyumu dillere düştü! 9

Yağmur Tanrısevsin, en son Kalp Yarası isimli dizide başrolde yer aldı. Gökhan Alkan ile birlikte Antakya’da uzun süre çekimlerde yer alan genç oyuncu, Şubat ayında dizinin final yapmasından bu yana dinleniyor.

Berk Atan ise TRT1’de iki sezondur çok başarılı bir çıkış yakalayan Gönül Dağı dizisinde Taner isimli karakteri canlandırıyor. Başrolde yer alan Berk Atan’ın 2 sezon boyunca bu dizi sayesinde büyük bir kariyer çıkışı yakaladığını da söylemek gerekiyor.