Ana sayfa Dizi Haberleri Yakışıklı oyuncu Mert Yazıcıoğlu bakın nasıl kendini market kataloğunda satışa çıkardı!..

Yakışıklı oyuncu Mert Yazıcıoğlu bakın nasıl kendini market kataloğunda satışa çıkardı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Genç kuşağın başarılı oyuncularından olan Mert Yazıcıoğlu, rol aldığı projelerdeki performansı ile büyük beğeni topluyor. Ayrıca kendisi gibi başarılı bir oyuncu olan Afra Saraçoğlu ile ilişkisiyle de adından söz ettiren oyuncu sosyal medyada yaptığı son paylaşımla güldürdü.

Geçtiğimiz günlerde bir market zincirinin indirim kataloğunda yer alan psikolog görseli gündem olmuştu. Psikolog Dr. görselinin yer aldığı katologda seans başı ücretin 199,99  TL olduğu belirtiliyordu. Kısa bir süre sonra sosyal medyadaki paylaşımın photoshop uygulaması ile yapıldığı ortaya çıktı.

Oyuncu Mert Yazıcıoğlu da gündem olan bu konuya sosyal medya hesabında esprili bir dille yaklaşarak katoloğa kendi fotoğrafını ekledi ve; ‘Oyuncu, son fırsat, sınırlı stok’ notunu düştü

Yakışıklı oyuncu Mert Yazıcıoğlu bakın nasıl kendini market kataloğunda satışa çıkardı!.. 7

Mert Yazıcıoğlu’nun esprili paylaşımı hayranlarını güldürdü. İsmi bir süredir dünyaca ünlü gençlik dizisi Beverly Hills’in yerli uyarlaması ile anılan Mert Yazıcıoğlu, hayranları tarafından televizyon dizisiyle ekranda görülmek isteniyor.

Oyuncu en son  2020 yılında Bir Annenin Günahı dizisinde rol aldı ancak reytingleri düşük gelince dizi 5. bölümde final yaptı. Ardından dijitale çekilen iki projeyi kabul eden Mert Yazıcıoğlu,  Aşk 101 ve Ölüm Zamanı isimli projelerde rol aldı. 2 yıldır ekranda olmaması nedeniyle hayranları oyuncudan gelecek yeni proje haberini heyecanla bekliyor.

Yakışıklı oyuncu konuyla ilgili geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, şu anda teklifleri değerlendirdiği ve bir projeye olumlu baktığını belirterek, “Ben de inşallah çalışacağım ama daha detayları belli değil, belli olunca haber veririm” şeklinde konuşmuştu.