Ana sayfa Dizi Haberleri Romantik beklerken gerilim dizisi çıkan Kusursuz Kiracı’nın konusuyla ilgili ilk ipuçları!

Romantik beklerken gerilim dizisi çıkan Kusursuz Kiracı’nın konusuyla ilgili ilk ipuçları!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dilan Çiçek Deniz ve Serkay Tütüncü’nün başrollerini paylaştığı Kusursuz Kiracı çok uzun süredir bekleniyordu. Her ikisi de bir süredir setlerden uzakta olan iki başarılı oyuncuyu ekrana döndürecek dizinin ilk tanıtımı nihayet paylaşıldı. Bazı izleyiciler romantik bir dizi beklerken gerilim türünde çıkan Kusursuz Kiracı’nın konusunu çok tanıdık bulduklarını belirtti.

Fox TV’de yaz dizisi olarak ekrana geleceği belirtilen Kusursuz Kiracı dizisinin çekimlerine aylar önce başlanmıştı. Ancak dizini yayınlanacağı tarih bir türlü gelmemişti. Yazın sonuna yaklaştığımız şu günlerde Fox TV nihayet “çok yakında” ibaresiyle Kusursuz Kiracı’nın tanıtımını paylaştı.

Tanıtımı seyreden izleyiciler tam anlamıyla şok geçirdi. Çünkü herkes Kusursuz Kiracı’yı romantik ve eğlenceli bir dizi bekliyordu. Ancak tanıtımdaki görüntüler hiç de öyle değil. Tanıtımdan anlaşılıyor ki Kusursuz Kiracı tam anlamıyla bir gerilim dizisi olacak.

Bu arada tanıtımın ardından yapılan yorumlarda bazı izleyiciler Kusursuz Kiracı’nın Güney Kore yapımı Strangers From Hell dizisiyle çok benzediğine dikkat çekti. Hatta bazı izleyiciler Kusursuz Kiracı’nın, bu dizinin Türk versiyonu olduğunu iddia etti. Ancak dizinin yapımcısı MF Yapım’dan buna dair resmi bir açıklama henüz yapılmadı.

Romantik beklerken gerilim dizisi çıkan Kusursuz Kiracı’nın konusuyla ilgili ilk ipuçları! 8

2019 yılında Güney Kore’de yayınlanan ve büyük ilgi gören gerilim türündeki Strangers From Hell dizisinin konusu şöyleydi: Büyük şehre göç eden Jong Woo henüz yeterince para kazanamadığı için ev kiralamak yerine bir pansiyonda kalmaya karar verir. Jong kısa süre sonra binada yaşayan diğer insanların ne kadar garip olduğunu fark eder.

Romantik beklerken gerilim dizisi çıkan Kusursuz Kiracı’nın konusuyla ilgili ilk ipuçları! 9

Kusursuz Kiracı dizisinin konusuyla ilgili ise detaylı bir bilgi verilmedi. Bir apartmanda geçen ve insan ilişkileri üzerine eğilen Kusursuz Kiracı dizisinde, Dilan Çiçek Deniz’in Mona, Serkay Tütüncü’nün de Yakup isimli birer gazeteciyi canlandıracakları belirtiliyor. Ancak dizinin tanıtımındaki görüntüler gerçekten de Stranger From Hell dizisini hatırlatıyor.