Ana sayfa Dizi Haberleri Yalancı’ya fırsat! Bakalım yeni gününde reytinglerini yükseltebilecek mi?

Yalancı’ya fırsat! Bakalım yeni gününde reytinglerini yükseltebilecek mi?

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV’de bu sezon başlayan Yalancı dizisi bir türlü reytinglerde başarılı olamadı. Burçin Terzioğlu ve Salih Bademci’nin başrollerini paylaştığı dizi yedinci bölümüyle ekrana gelmeye hazırlanan dizinin günü değişti. Cumadan salı gününe alınan dizi aslında bakalım reytingleri biraz toparlayabilecek mi?

Show TV’nin büyük iddialarla başlattığı ancak reytinglerde bir türlü başarı yakalayamadığı yeni dizisi Yalancı dizisi yedinci bölümüyle ekrana gelmeye hazırlanıyor. Ancak bu hafta dizinin bu hafta yeni bölümü yayınlanmadı. Onun yerine Yalancı’nın yayınının salı gününe alındığı duyuruldu.

Başrollerini Burçin Terzioğlu ve Salih Bademci’nin paylaştığı Yalancı dizisi önceden cuma akşamları yayınlanıyordu. Ancak Show TV, çok büyük bir iddiayla gelen ve büyük bir merakla beklenen Aziz dizisini cuma gününe aldı. Ve ortaya Aziz, Sana Söz, Destan, Aşk Mantık İntikam, Arka Sokaklar, Kırmızı Oda ve Kıbrıs Zafere Doğru’dan oluşan bir kurtlar sofrası oluştu.

Yalancı'ya fırsat! Bakalım yeni gününde reytinglerini yükseltebilecek mi? 7

Eğer Show TV Yalancı’yı cuma gününde bıraksaydı muhtemelen dizinin zaten düşük olan reytingleri daha da düşecekti. Dolayısıyla salı günü Yalancı dizisi için aslında büyük bir fırsat.

Salı gecesi her ne kadar Masumlar Apartmanı ve Evlilik Hakkında Her Şey gibi çok güçlü rakipler olsa da cumaya göre biraz daha şansın yüksek olduğu bir gün. Dolayısıyla Yalancı dizisi bu fırsattan yararlanırsa reytinglerini biraz yükseltebilir ve final kararını erteleyebilir.

Yalancı’nın yeni bölümü 2 Kasım Salı akşamı ekrana gelecek. Yalancı’nın yeni bölümünde şunlar olacak:

Görkem’in Deniz’i uyardığı tanıtımda Mehmet Emir, Doruk’un öğretmenine yemeğe çıkmayı teklif ediyor. Deniz ise bu yemeği engellemek için Hilal’le konuşuyor. Yasemin, Deniz’e kendini affettirmeye çalışırken Murat’ın “Bir ipucu buldum” sözleri merak uyandırıyor. Deniz’in salonunda Mehmet Emir’in yemeğe davet ettiği Hilal’in bulunması ise izleyenleri şok ediyor.