Ana sayfa Sosyal Medya Yalı Çapkını dizisinin Fuat’ı Doğukan Polat’ın tahmini tuttu!

Yalı Çapkını dizisinin Fuat’ı Doğukan Polat’ın tahmini tuttu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1990 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Doğukan Polat, oyunculuğa 2009 yılında başladı. Sinema filmleri ve dizilerde rol alarak tecrübeler kazanan Polat, Kurtlar Vadisi Pusu dizisindeki Abbas karakteri ile dikkat çekmişti.

Oyuncunun popüler hale gelmesi ise 2017 ile 2019 yılları arasında yayınlanan asker dizisi Söz sayesinde gerçekleşti. Doğukan Polat, dizinin hikayesinde Mahsur isimli karakteri canlandırdı ve çok da başarılı oldu. Söz dizisi sonrasında kariyerinde büyük bir zıplama yaşayan oyuncu, üst üste önemli yapımlarda rol aldı.

Sefirin Kızı isimli dizideki Yahya karakteri büyük beğeni toplayan oyuncu, şimdi de sezonun en iyi çıkış yapan dizisi olan Yalı Çapkını’nda Fuat karakteri ile yeteneklerini sergiliyor.

Yalı Çapkını dizisinin Fuat'ı Doğukan Polat'ın tahmini tuttu! 8

Doğukan Polat, uzun süredir elde ettiği birikimlerle Yalı Çapkını dizisinin çift haneli reytingler elde etme başarısında önemli pay sahiplerinden birisi oldu. Oyuncu katıldığı davette diziyle ilgili soruları da yanıtladı.

Doğukan Polat, “Okuduğumuzda iş zaten kendisini belli ediyordu. Sonra sahaya çıkınca da o yetkinliği görünce bütün ekip de bu yönde bir tahminimiz vardı. Seyircimizin beğenmesi ve bize kıymet vermesi çok mutluyuz” diye konuştu.

Yalı Çapkını dizisinin bu büyük etkisini sokakta da hissettiğini ve izleyicilerden çok güzel geri dönüşler aldığını anlatan oyuncu, seyircilerin beğenmesi ile iyi bir sinerji yakalandığını sözlerine ekledi.

Dizinin hikayesi Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli kitabından alıntılandı. Gerçek bir hayat hikayesini anlatması nedeniyle de çok dikkat çeken dizi, son dönemin en başarılı çıkışını yapan projesi olarak da göz doldurdu.

Gülseren Budayıcıoğlu, katıldığı bir televizyon programında diziler için tüm oyuncu kadrosunun özenle seçildiğini ve role en uygun kişiyi bulmak için büyük çaba harcadıklarını söylemişti.

Doğukan Polat’a da Fuat karakteri gayet iyi oturdu ve iyi bir seçim olduğu gözlemleniyor.